Οι καινοτομίες της Centro στην IMM Cologne!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις επίπλου, η IMM Cologne 2019! 150.000 επισκέπτες επισκέφτηκαν την Κολωνία για να εμπνευστούν από τις νέες σχεδιαστικές τάσεις στον χώρο του επίπλου, σε μία εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργίας.

Η Centro παρουσίασε μια καινοτόμο και συναρπαστική ματιά στο μέλλον, με νέα και πρωτοποριακά έπιπλα, δείχνοντας μέσα από τη δική της ματιά, την εξέλιξη της κουζίνας και τις αμέτρητες δυνατότητες της, αλλά και το πώς οραματίζεται χρόνο με το χρόνο το έπιπλο, δημιουργώντας έτσι μία νέα ροή μεταξύ των χώρων.

 

Τα έπιπλα Centro παράγονται, από τη Nikolidakis Group, τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής επίπλων, με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.

Με περισσότερα από 24 επιλεγμένα σημεία πώλησης μόνο στην Ελλάδα και με το δίκτυο καταστημάτων στο εξωτερικό να αυξάνεται συνεχώς, προσφέρει πιστοποίηση αντοχής, ποιότητας και ευελιξία προσαρμογής στις προσωπικές ανάγκες των πελατών της.

Συνεχίζοντας  την επιτυχημένη της πορεία με ανήσυχο πνεύμα, αναζητώντας νέους δρόμους και νέες αγορές, με ημερήσια παραγωγική δυναμικότητα που ξεπερνά τις 200 κουζίνες & 150 ντουλάπες, εξυπηρετεί ανάγκες σε 20 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική, ενώ οι εξαγωγές πλέον ξεπερνούν το ήμισυ του κύκλου εργασιών της Nikolidakis Group.»