Convex: Για προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και ασυναγώνιστου design!

Η εταιρεία Convex μετράει πολλά χρόνια δραστηριότητας στο χώρο, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, αλλά και των συνεργατών της, με τα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικού design προϊόντα που παράγει.

Η Convex ιδρύεται το 1992 από τον Παναγιώτη Πανταζέλο με αντικείμενο εργασιών τον σχεδιασμό, παραγωγή και εμπορία ειδών κιγκαλερίας. Πρόκειται για μια απόλυτα καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής με όλες τις φάσεις κατασκευής να πραγματοποιούνται μέσα στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της, στην Μαγούλα Αττικής.

Σήμερα, η Convex σχεδιάζει και παράγει:

  • Πόμολα και Λαβές για Πόρτες
  • Πόμολα και Λαβές Επίπλων
  • Αξεσουάρ Τζακιών
  • Αξεσουάρ Κουρτίνας
  • Ειδικές μεταλλικές κατασκευές

Στόχος της είναι να χτίζει εμπιστοσύνη με τους συνεργάτες και προμηθευτές της καθώς και να δημιουργεί προϊόντα και μηχανισμούς ασυναγώνιστης ποιότητας με αντοχή στον χρόνο. Η Convex καθώς αποτελεί ένα παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στις σύγχρονες τεχνολογικές και εικαστικές τάσεις προσπαθεί συνέχεια να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Με αυτή την ιδιαίτερη προσέγγιση παράγει πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής αισθητικής και έχει καταφέρει να διακριθεί παγκοσμίως για την ποιότητα της καθώς και να κερδίσει βραβεία για τον σχεδιασμό των προϊόντων της ο οποίος γίνεται από Έλληνες σχεδιαστές.

Η Convex διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας τεχνική και εμπορική υποστήριξη βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την πολυετή εμπειρία της στον χώρο. Η εξαγωγική της δραστηριότητα επεκτείνεται σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως κάτι που αποδίδεται στην αδιάκοπη επένδυση της στον σχεδιασμό και στην εξαιρετική προσοχή που δίνεται στις λεπτομέρειες όλων των πτυχών της παραγωγικής της διαδικασίας. Πέρα από το πάθος της εταιρίας για σχεδιασμό νέων προϊόντων η Convex κατανοεί ότι η επιχειρηματική της δραστηριότητα επηρεάζει το κοινωνικό μας περιβάλλον σε επίπεδα οικονομικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά, εντάσσει την καθημερινή της λειτουργία σε μια πολύπλευρη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας. Ο πρωταρχικός της στόχος όσο αφορά την παραγωγή της είναι ο πλανήτης μας να μην ζημιώνεται με κανένα απολύτως τρόπο και δεσμεύεται για μεταλαμπάδευση των θεσμικών της αρχών στις νεότερες γενεές.

H Convex παρακολουθώντας τα κοινωνικά δρώμενα και ψάχνοντας αδιάκοπα νέες ποιο ευεργετικές ύλες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και προστατεύουν τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα και από τις πρώτες παγκοσμίως που εντάχτηκαν και πιστοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού για την παραγωγή αντιμικροβιακών προϊόντων με βάση τον χαλκό 

Σχεδόν 25 χρόνια μετά την ίδρυση της η Convex διατηρώντας τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες ενσωματώνει στο δυναμικό της και τη δεύτερη γενιά και πορεύεται με τον ίδιο ζήλο για το νέο πρωτοποριακό, κομψό, λειτουργικό και ποιοτικό προϊόν. Η αποστολή της είναι η ανάδυση του Ελληνικού σχεδιαστικού πνεύματος μέσα από την παραγωγική της ενότητα και η διάδοση του στον κόσμο.