Πλούσιο στοκ της Eltop για την συλλογή SLATE-LITE

Η ELTOP διατηρεί πλούσιο, μόνιμο στοκ  και σας προμηθεύει με σύντομους χρόνους παράδοσης την πλήρη συλλογή των SLATE-LITE, τις πρωτοποριακές φλούδες καπλαμά αληθινής πέτρας σε πάχος 2-3mm για την προδιαγραφή έργων, χώρων και αντικειμένων μοναδικής έκφρασης και αισθητικής. 

Η 100% φυσική πέτρινη επιφάνεια ενισχύεται στη πίσω πλευρά με Fiberglass για μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και ευκολία κατά την επεξεργασία. Για να παραχθεί το Slate Lite επιλέγονται τα πιο όμορφα πετρώματα από όλο τον κόσμο. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της η εταιρία είναι σε θέση να παράγει εξαιρετικά λεπτά φύλλα πέτρας από αρχικούς όγκους μέχρι και 5 τόνους. Τα εξαιρετικής ποιότητος πέτρινα μοτίβα έχουν παγκοσμίως ιδιαίτερο διακοσμητικό ενδιαφέρον.

Κατά τη διαδικασία της παραγωγής η πίσω όψη από Fiberglass εφαρμόζεται σε ρευστή μορφή στον ογκόλιθο και στη συνέχεια σχίζεται η λεπτή φλούδα πετρώματος. Η εξαιρετικά λεπτή φλούδα Slate-Lite έχει χρώματα ελκυστικής αισθητικής και υφής και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

– Λόγω του πάχους είναι εξαιρετικά εύκαμπτο υλικό. Κάτι που ελευθερώνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και έχει εφαρμογές σε όλων των ειδών τις κατασκευές.

– Είναι επίσης πολύ ελαφρύ, ζυγίζει μόνο 1,5kgr/m2, γεγονός που μειώνει το κόστος μεταφοράς σε σύγκριση με τα ατόφια κομμάτια πετρωμάτων και έχει μεγάλη ευκολία επεξεργασίας.

– Ως υλικό συμβάλει στην προστασία των φυσικών μας πόρων. Πρόκειται πλέον για παγκόσμια κορυφαία τάση η ανάγκη για χρήση υλικών που συμβάλλουν στην προστασία των φυσικών πόρων του πλανήτη.

– Όλα τα χημικά στοιχεία του Slate-Lite είναι ακίνδυνα για την υγεία και ανταποκρίνονται στις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Οι φλούδες καπλαμά είναι κατάλληλες για κάθε χώρο: τις οικίες, τους χώρους εστίασης, τα καταστήματα, τα εκπαιδευτικά και τα ιδρύματα υγείας, στον ξενοδοχειακό κλάδο, στο έπιπλο, στην επικάλυψη τοίχων, κάθε επιφάνειας κ.α

Οι διαφορετικές συλλογές προϊόντων των καπλαμάδων αληθινής πέτρας Slate-Lite είναι οι:

SLATE-LITE καπλαμάς πέτρας

ECOSTONE 3D εύκαμπτος καπλαμάς πέτρας

TRANSLUCENT διάφανος καπλαμάς πέτρας

ECOSTONE TRANSLUCENT διάφανος καπλαμάς πέτρας εύκαμπτος για 3D

FACADES πάνελ με καπλαμά πέτρας για προσόψεις κτιρίων

3D PANELS από καπλαμά πέτρας