Μεγάλο ενδιαφέρον για το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Innovative Floor Systems

Η εταιρεία Innovative Floor Systems δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και διανομής πρωτοποριακών υλικών για δάπεδα.

Με παρακαταθήκη την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στα προϊόντα δαπέδου, η επιλογή των υλικών είναι βασισμένη στην υψηλή ποιότητα και απόδοση. Ως εκ τούτου η IFS αντιπροσωπεύει, εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα τα συγκολλητικά προϊόντα της Γερμανικής Εταιρίας WAKOL καθώς και τα προϊόντα επικάλυψης δαπέδων (βερνίκια, λάδια κλπ) της Γερμανικής εταιρίας SAICOS. Όλα τα υλικά φέρουν πιστοποίηση από τους περισσότερους διεθνής οργανισμούς. Η παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται για την τοποθέτηση, φροντίδα και συντήρηση, κάθε είδους δαπέδου καθώς και η τεχνική υποστήριξη στο έργο, είναι οι δυο βασικοί πυλώνες που στηρίζεται η IFS.

Η IFS διοργανώνει την τεχνική εσπερίδα “ΒΑΦΕΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ & ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ” με τη συνεργασία των τεχνικών τμημάτων των εταιριών WAKOL και SAICOS. Τα τεχνικό τμήμα της εταιρίας WAKOL θα παρουσιάσει τα συστήματα συγκόλλησης που διαθέτει και θα επικεντρωθεί στη συγκόλληση των ειδικών δαπέδων. Το αντίστοιχο της εταιρίας SAICOS θα παρουσιάσει υλικά επικάλυψης και θα επικεντρωθεί στις βαφές ξύλινων δαπέδων.

Το τεχνικό αυτό σεμινάριο θα λάβει μέρος στην αίθουσα Ballroom EF του Ξενοδοχείου CROWNE PLAZA Athens City επί της οδού Μιχαλακοπούλου 50, στην Αθήνα.