Ενθουσιάζει το νέο προϊόν από την Κρυσταλλίδης Α.Ε.Β.Ε.

Ο λόγος για το πάνελ OUTDECO®, το οποίο κατασκευάζεται από 100% βιώσιμης προέλευσης, συμπιεσμένη σκληρή ξυλεία (κυρίως από σκληρό ξύλο Αυστραλιανού ευκαλύπτου), με αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα και άπειρες εφαρμογές.

Εκατοντάδες οι εφαρμογές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, για την κατασκευή διακοσμητικών και διαχωριστικών στοιχείων, οροφών πέργκολας, διακόσμηση κήπων και gazebo, κατασκευή φρακτών, μέχρι και διακοσμητικών ψευδοροφών !

Το εν λόγω προϊόν κατασκευάζεται σε ένα εργοστάσιο, το οποίο δεν εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα, και προμηθεύεται την πρώτη ύλη από την τοπική γεωγραφική περιοχή. Χρησιμοποιείται ένα ευσυνείδητο μείγμα πρώτων υλών, συμπεριλαμβανομένων των υπολειμμάτων της περιβαλλοντικής υλοτόμησης και άλλων πηγών που διαφορετικά θα μπορούσαν να απορριφθούν ως απόβλητα. Το μοναδικό στις ινοσανίδες  OUTDECO®, είναι ότι αποτελούνται από 97% οργανικές ίνες και 3% φυσικές ρητίνες. Δεν χρησιμοποιούνται συνθετικές κόλλες και άλλες συνθετικές ενώσεις.

100% Καλλιεργημένο, Σχεδιασμένο, Κατασκευασμένο  και Επιμελημένο στην Αυστραλία
Το προϊόν και το βασικό υλικό είναι 100% φτιαγμένο στην Αυστραλία, σε τοπικό εργοστάσιο, στην περιοχή από όπου προέρχεται η ξυλεία. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του τελικού προϊόντος είναι Αυστραλιανός και από εκεί μοιράζεται σε όλο τον κόσμο.

97% Οργανικό Περιεχόμενο
Αυτή η μοναδική ινοσανίδα από σκληρή ξυλεία, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της πράσινης Αυστραλιανής Βιώσιμης Καινοτομίας. Αποτελείται από 97% ίνες ξύλου χωρίς συνθετικές κόλλες, πρωτοφανές σε σύνθετα υλικά και ινοσανίδες. Αυτό εξηγεί τα εκπληκτικά διαπιστευτήριά του στη βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και την υπέρτερη σταθερότητα διαστάσεων και αντοχής σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Επιπλέον, οι πρώτες ύλες είναι αποκλειστικά αυστραλιανό σκληρό ξύλο ευκαλύπτου από πηγές που δεν θεωρούνται πρωτεύουσες πηγές υλοτόμησης ή δάση παλαιάς ανάπτυξης, αλλά πηγές περιβαλλοντικού καθαρισμού ή υποπροϊόντων που σε άλλη περίπτωση θα θεωρούνταν απόβλητα και άχρηστο υλικό. Η χρήση τοπικών πρώτων υλών, η ακολουθία συγκεκριμένης φιλοσοφίας μεταφοράς, επεξεργασίας και υποστήριξης εμπεδώνουν το Μηδενικό Αποτύπωμα Άνθρακα του τελικού προϊόντος.

Απουσία Συνθετικών συγκολλητικών ουσιών και Επικίνδυνων Ενώσεων
Απίστευτο κι όμως αληθινό, το προϊόν αυτό δεν περιέχει συνθετικές κόλλες ή επιβλαβείς πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) ή καρκινογόνες ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, που παραδοσιακά είναι παρούσα σε πολλά προϊόντα ξύλου, όντας έτσι αμετάβλητο σε εξωτερικές συνθήκες. Συνήθως αυτές οι τεχνητές πρόσθετες ουσίες, αρχίζουν να χαλάνε όταν εκτίθενται σε συνθήκες εξωτερικού χώρου και γίνονται επιβλαβέστερες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον !

10ετης εγγύηση
10 Χρόνια Εγγύηση από τη σήψη, το φούσκωμα ή την αποφολίδωση του υλικού, υπό φυσιολογικές συνθήκες εξωτερικού χώρου, για πάνελς τοποθετημένα σε κατακόρυφο επίπεδο, χωρίς βύθιση / συνεχή επαφή με νερό, χώμα ή χημικά. Η σωστή τοποθέτηση είναι ευθύνη του εγκαταστάτη.

Έτοιμο για τοποθέτηση
Το πάνελ OUTDECO® έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

• Εύκολο στη μεταφορά
• Ελαφρύ (περίπου 5kg στη διάσταση 60x120cm)
• Εύκολο στην εγκατάσταση (βιδώνεται, καρφώνεται, συγκολλείται)
• Μέγεθος σχεδιασμένο για επαναλαμβανόμενη σταθερή πλαισίωση, διακόσμηση και περίφραξη.
• Τρεις απόλυτα βολικές διαστάσεις: 60x120cm, 60x180cm, 120x180cm !
• 22 διαφορετικά σχέδια.
• Εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Σπίτι, ξενοδοχείο, κήπος, πισίνα, βουνό, παραλία… Πραγματικά, η ευκολία στη χρήση και οι δυνατότητές των OUTDECO® είναι τόσες πολλές, που «μόνο όριο στις εφαρμογές του είναι η φαντασία».

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ!