FESTOOL: “Εάν το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ποιοτικό, τότε µπορούµε να το κάνουµε καλύτερα µόνοι µας“

Η φράση αυτή εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της εταιρίας µας. Αντιπροσωπεύει τη διαδροµή µας, τους στόχους µας και πάνω απ΄όλα το πάθος µας. Αυτό ήταν το όραµα του ιδρυτή της εταιρίας Gottlieb Stoll το 1925. Πάνω από 90 χρόνια έχουν περάσει από τότε και η FESTOOL µπορεί να κοιτάζει πίσω σε µια µοναδική ιστορία επιτυχίας µε πρωτοποριακές εφευρέσεις πάνω στα ηλεκτρικά εργαλεία. Το µεγαλύτερο πάθος και κίνητρο µας είναι να θέλουµε να βελτιώνουµε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες µας πάντα πιστοί στις αρχές και στις αξίες µας.

Η οικογενειακή παράδοση είναι µονόδροµος

Ως παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση διατηρούµε την εταιρική µας κουλτούρα στηριζόµενοι σε τοπικές πρώτες ύλες και αγαθά, διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα κατασκευής για µια βιώσιµη ανάπτυξη. Η κινητήριος δύναµη µας είναι οι εργαζόµενοι της εταιρίας που αριθµούν πάνω από 3.000 σε περισσότερες από 65 χώρες και αποτελούν την 3η γενιά εργαζοµένων, στους οποίους προσπαθούµε πάντα να καλλιεργούµε την αίσθηση της οικογένειας και της ενότητας µέσα στην επιχείρηση. Η πορεία της εταιρίας διαγράφει µια δυναµική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, η οποία επικεντρώνεται στην ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές θέτοντας συνέχεια µακροπρόθεσµους στόχους. Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Albert Fezer και τον Gottlieb Stoll στο Esslingen το 1925. Η σηµερινή διοίκηση της εταιρίας διευθύνεται από την Barbara Austel, εγγονή του Gottlieb Stoll. Για όλα τα µέλη της οικογένειας η εµπιστοσύνη στην δυναµική που έχει αναπτύξει η εταιρία και το µέλλον της FESTOOL είχε και έχει υψηλή προτεραιότητα.
Με έδρα την νότια Γερµανία, έχοντας παγκόσµια αναγνώριση και ζήτηση, εξακολουθούµε και παράγουµε κυρίως στην πατρίδα του ιδιοκτήτη της εταιρίας στο Neidlingen στους πρόποδες των ορεινών όγκων των Σουαβικών Άλπεων. Είµαστε περήφανοι για τα 90 χρόνια ιστορίας της εταιρίας µας και ταυτόχρονα εξελισσόµαστε έτσι ώστε να είµαστε έτοιµοι να ανταποκριθούµε στις προκλήσεις και απαιτήσεις του µέλλοντος,

Festool-Systems get it done

Προσφέρουµε λύσεις µε ολοκληρωµένα συστήµατα για κάθε εργασία : SYSTAINER, Ηλεκτρικά εργαλεία, Συστήµατα απορρόφησης σκόνης. Χρησιµοποιώντας την έκφραση ‘Systems get it done’, ‘Perfect in every way’, θέλουµε να τονίσουµε τη σηµασία που δίνουµε σαν εταιρία στα συστήµατα αποθήκευσης και οργάνωσης του χώρου εργασίας και στα αξεσουάρ και αναλώσιµα τα οποία είναι απόλυτα συνδεδεµένα µεταξύ τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσµα τη συνεχή βελτίωση της εργασίας κάνοντας την περισσότερο αποτελεσµατική και παραγωγική.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων που ασχολούνται µε την ξυλεία γνωρίζουν τα βυθιζόµενα δισκοπρίονα της FESTOOL µε τον οδηγό, ο οποίος παράλληλα είναι κατάλληλος για χρήση µε τις σέγες, τα ρούτερ, καθώς επίσης και µε τους πάγκους εργασίας. Μέρος του συστήµατος της FESTOOL αποτελούν και τα απορροφητικά συστήµατα που συνεχώς εξελίσσει η εταιρία (προσθέτοντας την τεχνολογία Bluetooth) και πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι της καθηµερινότητας µας. Επειδή είναι πολύ καλύτερα όταν όλα ταιριάζουν µεταξύ τους…
Σας εγγυόµαστε ότι τα εργαλεία της FESTOOL έχουν την συνταγή της επιτυχίας !

H υπευθυνότητά µας δεν τελειώνει µε την ποιότητα των προϊόντων

Κάθε ηµέρα σκεφτόµαστε πως να κάνουµε τη ζωή σας πιο εύκολη. Με άριστα σχεδιασµένα εργαλεία και µε υπηρεσίες after sales service οι οποίες είναι προσανατολισµένες στις απαιτήσεις της καθηµερινότητας σας. Η επιτυχία σας είναι σηµαντική για εµάς. Με την υπηρεσία service που σας παρέχουµε θέλουµε να συνεισφέρουµε σε αυτό.*

3 χρόνια εγγύηση* Συµπεριλαµβανοµένης εργασίας και ανταλλακτικών, όπως µπαταρίες & φορτιστές. Τα αναλώσιµα µέρη εξαιρούνται.
Επισκευές από εξειδικευµένους τεχνικούς. Τεχνικοί µε πιστοποίηση από το κέντρο εκπαίδευσης της εταιρίας. 10 χρόνια διαθεσιµότητα ανταλλακτικών. Εάν αυτή η υπόσχεση δεν µπορεί να τηρηθεί, τότε θα σας παρέχουµε ένα νέο εργαλείο προς αντικατάσταση.
Σύµβουλος εφαρµογών. Εξειδικευµένος σύµβουλος για παροχή πληροφοριών.

HELLENIC TOOL CENTER
Δρυάδων 4 Ν. Ηράκλειο, 14122
Τ: 210-2811072
e-mail: info@hellenictool.gr
web: www.hellenictool.gr