H CMS AE στη Medwood 2020 με νέα προϊόντα και νέες συνεργασίες στο χώρο της βιομηχανικής ξυλείας!

Με νέες συνεργασίες και διεύρυνση της γκάμας των υλικών που παράγει και εμπορεύεται η CMS δεσμεύεται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της αλλά και όσων την επισκεφτούν στο περίπτερο Β-14 στη Medwood.

Η CMS είναι πλέον μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φίρμες στο χώρο των postforming
και των διακοσμητικών πάνελ υψηλών προδιαγραφών. Τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς επενδύσεις σε κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και με τις συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού σε Α’ ύλες και ημιέτοιμα προϊόντα αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες και σημαντικές, για τον κλάδο, μονάδες παραγωγής προϊόντων ξύλου στην Ελλάδα. Έχοντας θέσει στο επίκεντρο τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της, στις σύγχρονες απαιτήσεις της ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς, αλλά και με
βασική φιλοσοφία της την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους, έρχεται να
παρουσιάσει την πλέον ολοκληρωμένη και ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων της.
Χαρακτηριστικό της νέας συλλογής η πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής σε πλήρη
συμφωνία με τις απαιτήσεις της αγοράς. Ανανεώνοντας τη γκάμα προϊόντων που παράγει στις εγκαταστάσεις της η CMS παρουσιάζει τα εξής προϊόντα:

Ανανέωση της γνωστής πλέον σειράς CMS-kronospan matching solutions

• φύλλα μελαμίνης kronospan MFC 2800x2070x8-18-25-38mm
• πάνελ μοριοσανίδας CMS 3050x1220x8- 18mm με επένδυση CPL
• πάνελ κόντρα πλακέ σημύδα CMS 2500x1250x8-18mm με επένδυση CPL
• στοιχείων μεσόπορτας CMS με επένδυση CPL
• πάγκοι CMS με επένδυση HPL

Η τάση του matching των υλικών στους εσωτερικούς χώρους μετά την έκταση που πήρε στην τελευταία salone del mobile στο Μιλάνο αλλά και τη ζήτηση που δέχτηκε η CMS στην έως τώρα γκάμα της ανανεώνεται και παρουσιάζεται πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.

Νέοι κωδικοί βακελιτικών επιφανειών HPL
• για πάγκους κουζίνας
• σε πάνελ 3050x1220x18mm
Νέες υφές πέτρας, μαρμάρων και μωσαϊκών καθώς και ξύλινες επιφάνειες με ντεκόρ πιστά αντίγραφα των πρωτογενών υλικών και χωρίς επανάληψη του μοτίβου για αρκετά μέτρα. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό κουζίνας οι πάγκοι μπορεί να είναι postforming ή τετράγωνοι με σόκορα ABS 44/1mm σε ακριβώς ίδια απόχρωση και μοτίβο. Συνδυάστε τον πάγκο με τις επενδύσεις ή/και τα πορτάκια της κουζίνας σας και δώστε στο χώρο σας την αίσθηση της ομοιομορφίας των υλικών. Η νέα συλλογή διαθέτει και σόκορα ABS 23/1 σε ακριβώς ίδια απόχρωση και μοτίβο.

Παραγωγή στοιχείων επενδυμένων με επιφάνειες SERICA
• στοιχείων μεσόπορτας
• σε πάνελ 3050x1220x18mm
Νέες super matt PET antifinger και antiscratch επιφάνειες νέας τεχνολογίας παραγωγής σε νέες μονόχρωμες αποχρώσεις. Με αυξημένη αντοχή και με δυνατότητα επιδιόρθωσης τυχόν εκδορών. Άλλη μια πρόταση με έμφαση στην τάση του matching υλικών στους εσωτερικούς χώρους.

Παραγωγή στοιχείων επενδυμένων με επιφάνειες Renolit
• στοιχείων μεσόπορτας
• σε πάνελ 3050x1220x18mm
Νέες σκληρές ανάγλυφες PET επιφάνειες σε νέες ξύλινες και μη αποχρώσεις. Με αυξημένη αντοχή έναντι των κλασικών LPL και CPL επενδύσεων. Προσομοιάζουν την αίσθηση βαμμένου φυσικού ξύλου περισσότερο από ποτέ και δίνουν την επιλογή του matching των υλικών της μεσόπορτας με τις διάφορες επιπλοσυνθέσεις ενός χώρου.

Παραγωγή πάνελ με κόντρα πλακέ σημύδα και επένδυση μονόχρωμων επιφανειών PET
Πάνελ παραγόμενα με χρήση PUR κόλλας σε όλη την παραγωγική διαδικασία για χρήση σε ειδικές εφαρμογές με αντοχή στην αυξημένη υγρασία. Κατάλληλα για κατασκευή ερμαρίων αλλά και για ειδικές χρήσεις. Συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού της πλάνου, εκτός των δικών της παραγόμενων προϊόντων η CMS σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει.

Το Kronodesign® Trends 20/21 έχει δημιουργηθεί για να φέρει την απαιτητική αισθητική και τις απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού με μια ποικιλία επιφανειών, χρωμάτων και υφών. Η CMS ως επίσημος αντιπρόσωπος της Kronospan στην Ελλάδα εισάγοντας τους νέους αυτούς κωδικούς χρωμάτων των μελαμινών προσφέρει ένα εκλεκτικό μίγμα προϊόντων που αντικατοπτρίζουν τα αστικά σχέδια που επηρεάζουν τις μελλοντικές τάσεις των σύγχρονων πόλεων. Η CMS ως αποκλειστικός διανομέας της εταιρείας Skin στην Ελλάδα ανανεώνει τη γκάμα της με μια πρωτοποριακή συλλογή πρωτότυπων διακοσμητικών επιφανειών εμπνευσμένων από την παράδοση της κομψότητας και του σχεδιασμού, ερμηνεύοντας τις τάσεις του κόσμου της επίπλωσης και της εσωτερικής διακόσμησης ως μαρτυρία του ιταλικού στυλ.

Η Kaindl είναι μια εταιρεία με ιστορία που ξεκινά από ένα μικρό πριστήριο το 1897 και εξελίσσεται πολύ γρήγορα σε αναγνωρισμένο ηγέτη στην επεξεργασία ξύλου. Είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως παραγωγής “synchronous decors” μελαμίνης. “Always a step ahead” είναι το σύνθημα που αποτελεί σταθερό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας της Kaindl. Αυτό συμβαίνει επειδή θέτει στόχο να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της. Με αυτόν τον κοινό στόχο που ενστερνίζεται πλήρως τις αρχές και τους στόχους της CMS οι δύο εταιρείες συνεργάζονται πλέον με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη διάθεση των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά. Επίσης στην έκθεση θα παρουσιαστούν επιφάνειες καπλαμάδων με μοτίβα της εταιρείας Latho components και ξύλινες επιφάνειες μωσαϊκών για ειδικές επενδύσεις της εταιρείας BroDesign. Πρέπει να αναφερθεί πως η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO στις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων της, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας, υγιεινής και σωστής λειτουργίας. Παράλληλα, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προμήθεια πρώτων υλών, χρησιμοποιώντας ξύλα που προέρχονται από ελεγχόμενες περιοχές υλοτόμησης και αναδάσωσης. Το γεγονός ότι η CMS χρησιμοποιεί ξύλα τα οποία είναι ελεγμένα και δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες όπως φυτοφάρμακα ή ραδιενέργεια ενώ έχουν μηδενικές εκπομπές φορμαλδεΰδης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό.