Η ELTOP ABEE ανακοινώνει την νέα της συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς HPL στον κόσμο, την Γερμανική GETALIT

 

 

H Westag & Getalit AG είναι ένας πρωτοπόρος Ευρωπαίος κατασκευαστής  προϊόντων με βάση το ξύλο και βρίσκεται στη Rheda -Wiedenbrück στη Γερμανία.
Το 21,5 % των προϊόντων της πωλήθηκαν εκτός Γερμανίας . Η Westag & Getalit AG είναι εισηγμένη στο Prime Standard του Χρηματιστηρίου Αξιών της Φρανκφούρτης .

Ως πρώτη συνέργεια της νέας αυτής συνεργασίας θα είναι η αποκλειστική παραγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά μιας συλλογής 5 χρωμάτων Getalit πάγκων κουζίνας. Οι πάγκοι με HPL Getalit διακρίνονται για τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και την αισθητική τους. Το Getalit είναι ένα υψηλής πίεσης High Pressure Laminate  με εξαιρετικές ιδιότητες. Οι Getalit επιφάνειες που παράγονται κάτω από  θερμότητα και υψηλή πίεση είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στους λεκέδες και τις γρατζουνιές ώστε να αντέχουν τη φθορά της καθημερινότητας  και να παρέχουν ασφάλεια υψηλού επιπέδου . Η 10ετή εγγύηση που προσφέρεται αποδεικνύει  την ποιότητα αυτών των ιδιοτήτων των επιφανειών GETALIT (οι οποίες καθορίζονται σύμφωνα με το στάνταρτ  DIN EN 438)