Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε στην INTERZUM

Σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως στην Interzum που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 16 Μαίου 2013 η εταιρεία ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ έδωσε το παρόν και παρουσίασε τη μεγάλη γκάμα των καρφωτικών εργαλείων και καρφωτικών υλικών, των πρωτότυπων εξατημάτων σύνδεσης αέρος CriscoUNI καθώς και το διεθνώς πατενταρισμένο σύστημα παροχής πεπιεσμένου αέρος εκτός εργαστηρίου Crisco MOBISYSTEM. Επίσης μια σειρά μηχανημάτων ταπετσαρίας, αλλά και νέες Οικολογικές-Υδατοδιάλυτες κόλλες για την Ταπετσαρία και Στρωματοποιία, καθώς και τα συστήματα ψεκασμού τους.

Η πολευτής εμπερία της εταιρείας και το άψογα καταριτσμένο προσωπικό της βρισκόταν στη διάθεση του κοινού και όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο είχαν μόνο θετικά σχόλια να κάνουν . Ενδιαφέρον για συνεργασία εκδήλωσαν εταιρείες από διάφορες χώρες όπως Αγγλία, Νορβηγία, Ρωσία, Περού, Βενεζουέλα, Μαρόκο, Τυνησία, Νότια Αφρική, Αραβικές χώρες, Βιετνάμ, Κορέα αλλα και Ηνωμένες Πολιτίες, Καναδά κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία στα πλαίσια του εξαγωγικού της προσανατολισμού συμμετέχει με δικό της stand στην Interzum από το 2001, ενώ μέσω των αντιπροσώπων της και σε άλλες εκθέσεις στην Πολωνία, Βέλγιο, Ολλανδία, κ.α.