Έντονη η ελληνική παρουσία στην imm cologne 2017

Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που κινούνται οι περισσότερες ελληνικές εταιρείες, εν τούτοις, το ελληνικό έπιπλο και design απαντούν δημιουργικά!

Συνολικά, εννέα ελληνικές επιχειρήσεις -7 περισσότερες σε σχέση με το 2016- βρέθηκαν στην Κολωνία της Γερμανίας, από 16 έως 22 Ιανουαρίου 2017, όπου και παρουσίασαν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους στη Διεθνή Έκθεση Επίπλου, imm cologne 2017.

Πιο συγκεκριμένα, από την Ελλάδα συμμετείχαν οι εταιρείες: CANDIA STROM S.A., GYLLOS IKE Construction & Furniture Trade, Interiors from Greece FISH Communications Ltd., Kitwood Furniture Industry Co., Modeco S.A., Papadatos S.A., POUFOMANIA M.IKE, Set SA, de-code Lattas Nik. Spyridon Furniture.

Στην έκθεση βρέθηκαν πάνω από 150.000 επισκέπτες, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. «Πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει να ξεπεράσουμε τους 150.000 επισκέπτες. Επιπλέον, το 50% των εμπορικών επισκεπτών ήταν εκτός Γερμανίας, γεγονός που επιβεβαιώνει το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης», επεσήμανε ο Gerald Böse, CEO του Εκθεσιακού Οργανισμού Koelnmesse GmbH. Παράλληλα με την imm cologne 2017 πραγματοποιήθηκε η LivingKitchen 2017-Διεθνής Έκθεση Κουζίνας, όπου συναντήθηκαν όλες οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 15 Ιανουαρίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.