Εντυπωσιακό & user friendly το νέο site της Κουνουβέλης Α.Ε.

Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία Κουνουβέλης A.E., ανανέωσε το εταιρικό της site, προβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο πελατειακό της κοινό!

Η εταιρεία μετρά πολλά χρόνια στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και κατεργασίας ξυλείας. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1985 από τον Μιχάλη Κουνουβέλη, με έδρα την Νέα Ιωνία και υποκατάστημα στο ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία δραστηριοποιείται:

• Με την εισαγωγή και εμπορία ξυλοπλακών υψηλής ποιότητας ελληνικών και ξένων εργοστασίων

• Με την κατεργασία μελαμίνης για παραγωγή στοιχείων επίπλων σε ευθεία και καμπύλα σχήματα σε κέντρο εργασίας CNC για έπιπλα κουζίνας, βιβλιοθήκες, γραφεία, επιπλοσυνθέσεις, ντουλάπες, ντουλάπια κ.α.

• Με την εισαγωγή και εμπορία υλικών επιπλοποιίας

• Με την εισαγωγή και εμπορία ξυλείας για στέγες, δομικές κατασκευές και ξυλότυπους

• Με την εισαγωγή και εμπορία ξυλοκατασκευών υπαίθρου, κήπου, και βεράντας

Επιπρόσθετα η εταιρεία διατηρεί μια μοντέρνα και άκρως ανανεωμένη έκθεση, όπου οι πελάτες μπορούν να δουν όλη τη διαθέσιμη γκάμα προϊόντων, αλλά και των υπηρεσιών που η εταιρεία παρέχει. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας προϊόντα, στοιχεία που διαφοροποιούν την εταιρεία σημαντικά από τον ανταγωνισμό, διατηρώντας παράλληλα σε υψηλό επίπεδο την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Το νέο site της εταιρείας ΚΟΥΝΟΥΒΕΛΗΣ Α.Ε., πέρα από την άμεση φιλικότητα που προσφέρει στο χρήστη, παρουσιάζει κι όλη την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, κάνοντας έτσι ακόμα πιο εύκολη την τελική επιλογή. Πέρα όμως από την προϊόντική παρουσίαση, η εταιρεία Κουνουβέλης, στοχεύει ο νέος της ιστότοπος να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν επιστημονικά,  τεχνικά και αντικειμενικά επάνω σε θέματα τεχνολογίας που αφορούν την ταυτότητα των διαφόρων ειδών και προϊόντων ξύλου, τις τεχνολογίες που εφαρμόζονται στις κλασικές δομικές και άλλες ξυλοκατασκευές.

Για να περιηγηθείτε στο νέο site της Κουνουβέλης Α.Ε. πατήστε εδώ!