Υψηλής ποιότητας προϊόντα της Egypt Ply Wood!

Η Αιγυπτιακή εταιρεία Egypt Ply Wood, η οποία είχε μια πολύ έντονη παρουσία στο Woodtech Forum, που διοργάνωσε η MEDEXPO στη Damietta της Αιγύπτου, έχει μια μακρά παράδοση επί σειρά ετών στην κατασκευή και εμπορία κόντρα πλακέ και καπλαμά.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Damietta, όπου στις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις της, γίνεται η παραγωγή του ποιοτικού κόντρα πλακέ. Το εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς στα νέα δεδομένα της αγοράς, χρησιμοποιεί κορυφαίας ποιότητας πρώτη ύλη για την παραγωγή του κόντρα πλακέ, χαρακτηριστικό, το οποίο κάνει το κόντρα πλακέ της Egypt Ply Wood να ξεχωρίζει από αυτό του ανταγωνισμού.

Κορυφαία εταιρεία στη Μέση Ανατολή

Για όλα τα προαναφερθέντα η Egypt Ply Wood ξεχωρίζει ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής ξυλείας στη Μέση Ανατολή. Τα ποιοτικά υλικά, το πλήρες εργοστάσιο παραγωγής, αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζουν ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να πληρούν τα διεθνή standard παραγωγής. Επιπρόσθετα η Egypt Ply Wood έχει κι έντονη εξαγωγή δραστηριότητα, όπου μπορεί κι εξάγει τα προϊόντα της σε κάθε γωνιά της υφηλίου.

Γιατί να προτιμήσει κάποιος τα προϊόντα της Egypt Ply Wood;

Αυτό που σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας, την κάνουν ξεχωριστή συγκριτικά με άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο παραγωγής ξυλείας, είναι η προσήλωσή της στη ραφιναρισμένη πρώτη ύλη, η οποία επεξεργάζεται ώστε να παραχθεί το τελικό προϊόν, αλλά και στο πλήρες εξοπλισμένο εργοστάσιο παραγωγής που διαθέτει η εταιρεία για την περιοχή της Μέσης Ανατολής. Επιπρόσθετα το παραγόμενο κόντρα πλακέ από την Αιγυπτιακή εταιρεία, προσφέρεται σε κάθε είδους διάσταση, ενώ κατόπιν επιθυμίας του πελάτη μπορεί να υπάρξουν και customized διαστάσεις, ανάλογα τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες εφαρμογής του.

Πολύ καλά αποτελέσματα στο Woodtech Forum

Η εταιρεία Egypt Ply Wood για να ενισχύσει την εμπορική της πολιτική συμμετείχε και μάλιστα με επιτυχία στο Woodtech Forum. Από το stand πέρασε πλήθος πελατών που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τα προϊόντα της εταιρείας, κάνοντας παράλληλα άκρως αποδοτικά B2B meetings για την επισύναψη μελλοντικών συνεργασιών για την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας.