Ισχυρή συνεργασία FILOXYL – Sanelco

H Filoxyl, στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της εταιρείας ώστε να είναι συνταυτισμένη με την νέα εποχή, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την SANELCO.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1 Ιουνίου 2016, η εταιρεία SANELCO αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και διάθεση της πλήρους γκάμας του εργοστασίου, σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Έχοντας πρόσβαση σ' όλο το δειγματολόγιο του εργοστασίου με καθημερινές φορτώσεις, είναι πάντα σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη. Διαθέσιμα σε stock υπάρχουν:

Μελαμίνες
Η διαχρονική παλέτα μελαμινών της FILOXYL αλλά και οι νέες προτάσεις της σειράς REAL WOOD με το ανανεωμένο πάτημα.

Πάγκοι
Μεγάλη ποικιλία πάγκων σε 28mm και 38mm με το μοντέρνο κάθετο προφίλ R 2,5, προσφέροντας καινοτομία προστασίας σε κάθετα χτυπήματα καθώς και πλάτες πάγκων στο ίδιο χρώμα.

Πορτάκια
H SANELCO έχει πλέον καθιερωθεί στο χώρο των διακοσμητικών πάνελ. Κάνει το επόμενο βήμα και πλέον μπορεί να προσφέρει πορτάκια DIRECT POST FORMING και πορτάκια με περιμετρικό ABS, πάντα υψηλής ποιότητας φινίρισμα και κόλλα πολυουρεθάνης.

Πλέον η Θεσσαλονίκη, όπως και οι νομοί που εξυπηρετεί, δεν θα χρειάζεται να συμβιβάζονται μεταξύ της ποιότητας, του design και της ελληνικότητας των προιόντων, χάρη σε αυτή την τόσο δυνατή συνεργασία, αυτών των δυο μεγάλων εταιρειών.