Μάριος Θεοδωρίδης & Σία

Η εταιρία Μάριος Θεοδωρίδης & Σία έχει πολυετή παρουσία στο χώρο των εξαρτημάτων κουζίνας. Πρώτη εισήγαγε στην Ελλάδα το γρανιτένιο νεροχύτη και από τότε καθιέρωσε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά στον τομέα αυτό.

Σήμερα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους γερμανικούς οίκους BLANCO και MACART και η γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει γρανιτένιους νεροχύτες και πάγκους κουζίνας,  ανοξείδωτους νεροχύτες, ακρυλικούς πάγκους, μπαταρίες και αξεσουάρ κουζίνας – μπάνιου.

BLANCO – Γερμανική πολυτέλεια!

Η εταιρία BLANCO είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής νεροχυτών παγκοσμίως, με εμπειρία άνω των 85 ετών και εξειδίκευση στην ανάπτυξη και εξέλιξη νέων εφαρμογών που κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Διαθέτει πλήρη γκάμα υλικών, μεθόδων εφαρμογής και στυλ σχεδιασμού, δίνοντας απεριόριστη ελευθερία στην υλοποίηση της κάθε επιθυμίας. Το όνομα BLANCO είναι συνδεδεμένο με την ποιότητα, την εργονομία, το πρωτοποριακό design και την υγιεινή.

Οι γρανιτένιοι νεροχύτες ξεχωρίζουν για την κορυφαία αντοχή τους σε σχέση με όλους τους νεροχύτες της αγοράς και τον καινοτόμο σχεδιασμό. Έχουν μεταξωτή αίσθηση στο άγγιγμα και ενσωματώνουν την αντιβακτηριακή φόρμουλα Hygiene+ που απλοποιεί τη διαδικασία του καθαρισμού και θέτει νέα στάνταρ υγιεινής στην κουζίνα. Διατίθενται σε 10 χρωματικές αποχρώσεις και έχουν απόλυτη ομοιομορφία με τις μπαταρίες BLANCO.

Οι ανοξείδωτοι νεροχύτες BLANCO διαθέτουν τεχνολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η διαχρονική τους αισθητική ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, προσδίδοντάς στυλ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα. Διατίθενται σε πληθώρα σχεδίων και επιφανειών, με κλασσικό ή τετραγωνισμένο design και πολλές μεθόδους εντοιχισμού.

Οι μπαταρίες BLANCO εφαρμόζουν την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στον τομέα της παροχής νερού. Υποβάλλονται σε εκτενείς ελέγχους, όπως ορίζεται από τους Γερμανικούς κανονισμούς για το πόσιμο νερό και είναι πιστοποιημένες από τον οργανισμό DVGW Cert GmbH. Τελευταία πρωτοτυπία αποτελεί η διάταξη των κεραμικών δίσκων οι οποίοι δεν εφάπτονται μεταξύ τους, ώστε να μην υπάρχει τριβή ανάμεσα στα κινούμενα μέρη. Αποτέλεσμα η πολύ μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες καθώς και η εντυπωσιακά απαλή και ακριβής λειτουργία τους.

MACART – Γερμανική ποιότητα χωρίς όρια!
Ο γερμανικός οίκος MACART εξειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη συστημάτων κουζίνας και μπάνιου. Οι γρανιτένιοι πάγκοι και νεροχύτες MACART είναι τα διάσημα δημιουργήματά που έφεραν επανάσταση στη μοντέρνα κουζίνα και καθιέρωσαν τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις. Τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά οφείλονται στην εξέλιξη του φυσικού γρανίτη και διαμορφώνουν τα νέα στάνταρ ποιότητας, αντοχής και υγιεινής. Ξεχωριστή καινοτομία αποτελεί η αντιβακτηριδιακή τεχνολογία με ενσωμάτωση ιόντων αργύρου, που καθιστά τον καθαρισμό ιδιαίτερα εύκολο και διατηρεί την επιφάνεια υγιεινή με φυσικό τρόπο

Οι ανοξείδωτοι νεροχύτες MACART διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και επιφανειών. Ξεχωρίζουν για το σύγχρονο design τους και διαθέτουν ματ μεταξωτό φινίρισμα με τεχνολογία SuperGlatt που δρα ως ασπίδα προστασίας, εκπέμποντας λάμψη που παραμένει αναλλοίωτη.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα MACART αποτελούν σε όλο τον κόσμο τα αγαπημένα υλικά των αρχιτεκτόνων και των διακοσμητών. Η πληθώρα σχεδίων, χρωμάτων και επιφανειών μαζί με τις νέας γενιάς μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου  και τα πρωτότυπα αξεσουάρ, δίνουν απίστευτη ελευθερία σχεδιασμού και δημιουργίας ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες επιθυμίες.

Kεντρικά γραφεία showroom:

7ο χλμ. Θεσ/νίκης – Ωραιοκάστρου

Τ.Θ. 192  Τ.Κ. 570 13  Θεσ/νίκη

Τηλ. κέντρο: 2310 682285   fax: 683411

Athens showroom:

Λ. Μαραθώνος 35

Τ.Κ. 153 51 · Παλλήνη

www.macart.biz

www.blanco-germany.com

info-gr@macart.biz