Νέος εκθεσιακός χώρος από την Egger στο Brilon

Mε βασικό υλικό το ξύλο και έμφαση στην μοντέρνα και λειτουργική αρχιτεκτονική, δημιουργήθηκε ο νέος εκθεσιακός χώρος για τους επισκέπτες στο εργοστάσιο της Egger στο Brilon της Γερμανίας. Με περίπου 3.500 επισκέπτες ετησίως, η εταιρία αναμένει πως με την νέα αυτή εγκατάσταση ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά. Η πλήρης γκάμα των προϊόντων σε ανάπτυξη καθώς  καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μαζί με αυτά, είναι το βασικό χαρακτηριστικό του νέου κτιρίου που περιλαμβάνει ένα σπίτι, συνεδριακές εγκαταστάσεις και γραφεία τα οποία καλύπτουν συνολικά μία έκταση της τάξεως των 3.100 m2.

Η νέα πτέρυγα μας δίνει μία πρόγευση για την έκθεση EGGERZUM in-house, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης για τη βιομηχανία επίπλων. Σε περίπου 600 m2 του εκθεσιακού χώρου στο ισόγειο αναπτύσσονται  σε όλο τους το φάσμα τα προϊόντα EGGER, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες τους στην εφαρμογή. Υπάρχουν ακόμα αίθουσες συνεδρίων και εγκαταστάσεις εκπαίδευσης για ομάδες έως 60 άτομα, αλλά και επιπλέον θέσεις εργασίας στον πρώτο όροφο αλλά και πρόβλεψη για επέκταση στον δεύτερο όροφο.

Ακριβώς όπως το κτίριο διοίκησης της EGGER στο Radauti της Ρουμανίας, το οποίο  κατασκευάστηκε το 2010 και το EGGER TechCenter στο Unterradlberg της κάτω Αυστρίας (το οποίο ολοκληρώθηκε το 2011), το εκθεσιακό κέντρο του Brilon σχεδιάστηκε από τον αυστριακό αρχιτέκτονα Bruno Moser, ο οποίος έδωσε έμφαση στον σχεδιασμό, την άνεση και την βιωσιμότητα αξιοποιώντας φυσικά την τεχνογνωσία της Egger