Το νέο project της MEDEXPO!

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας της εταιρείας MEDEXPO , μιας ελληνικής εταιρείας, η οποία είναι απότις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Η MEDEXPO λοιπόν εκδίδει το νέο κλαδικό περιοδικό το Woodmag Egypt, το οποίο θα εκδίδεται τόσο στην αγγλική, όσο και στην αραβική γλώσσα.

Η MEDEXPO διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον περασμένο Νοέμβριο το 1o Woodtech στην Damietta της Αιγύπτου και ήδη ετοιμάζεται πυρετωδώς το 2ο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου του 2017. Η MEDEXPO και σύσσωμα τα στελέχη της αφουγκράστηκαν την ανάγκη της αιγυπτιακής αγοράς για την παρουσία ενός κλαδικού περιοδικού, αλλά και site τα οποία θα περιλαμβάνουν όλη την επικαιρότητα του κλάδου. 

Και το όνομα αυτού… Woodmag Egypt!

Το Woodmag Egypt είναι ένα 3μηνιαίο κλαδικό περιοδικό το οποίο θα εκδίδεται σε δυο γλώσσες, (αγγλικά κι αραβικά) το οποίο θα μοιράζεται δωρεάν σε 5.000 επαγγελματίες του ξύλου και του επίπλου. Κάθε τεύχος του θα έχει νέα τα οποία θα αφορούν τόσο την παγκόσμια αγορά ξύλου και επίπλου, όσο και την αιγυπτιακή, έρευνες και στατιστικές αναφορές για όλα τα trends του κλάδου, καθώς και παρουσιάσεις εταιρειών και προϊόντων, αλλά και κλαδικών εκθέσεων. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν ειδήσεις γενικού χαρακτήρα, οι οποίες θα απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών, όπου εκεί περιλαμβάνονται κατασκευαστές επίπλων, εταιρίες κουφωμάτων, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, κι εισαγωγείς ξύλου μεταξύ άλλων. 

Woodmag Egypt: Η ιδανική πλατφόρμα για στοχευμένη διαφήμιση!

Για όσους θελήσουν να διαφημίσουν τη δουλειά τους, το Woodtech Mag είναι το ιδανικό περιοδικό για διεθνή προβολή και μάλιστα σε μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματιών σε ένα ευρύ κλαδικό φάσμα. Όμως πέρα από το αμιγώς επαγγελματικό ύφος του περιοδικού, το Woodmag Egypt είναι εξαιρετικό και για τον «απλό» αναγνώστη που θέλει να ενημερωθεί απλά για τα τεκταινόμενα στο χώρο της ξυλείας, του επίπλου και των μηχανημάτων. 

Και site!

Για να είναι ολοκληρωμένο ένα project και ειδικότερα στην σύγχρονη εποχή επιβάλλεται να υπάρχει κι ένα πλήρως ενημερωμένο και δυναμικό site. Μέσω μια σύγχρονης πλατφόρμας λοιπόν, και στη διεύθυνση www.woodmagegypt.com μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να ενημερωθεί για όλα τα τεκταινόμενα του κλάδου και μάλιστα σε δυο γλώσσες, αγγλικά κι αραβικά. Και στη διαδικτυακή μορφή του Woodmag Egypt υπάρχουν όλες οι ειδήσεις, οι τεχνολογίες και οι τάσεις των κλάδω, σε στενή πάντοτε συνεργασία με τους κορυφαίους επαγγελματίες. Τόσο η έντυπη, όσο και η ηλεκτρονική μορφή του Woodmag Egypt αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες.