Τα νέα δάπεδα της ALFAWOOD ξεχωρίζουν

Η εταιρία ALFA WOOD προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας προϊόντα  πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά προβαίνοντας σε εμπλουτισμό των χρωμάτων του ALFA FLOORING. Ενστερνίζοντας ο όμιλος τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και σχεδιασμού που επιβάλλει η αγορά, ενισχύει το δειγματολόγιο του πατώματος με 6 νέες ευφάνταστες αποχρώσεις.

H νέα σειρά χρωμάτων εξαιρετικής υφής και ποιοτικής κατασκευής τους σε Laminate 7mm και αντίστοιχα Bevel 9mm, απαρτίζεται από επιπρόσθετα αξεσουάρ.  Το υπόστρωμα ALFA WOOD συντελεί στην περαιτέρω καλαισθησία και εύκολη τοποθέτηση του δαπέδου ενώ τα ιδίου χρώματος σοφατεπί ALFA WOOD εναρμονίζονται άψογα με τον υπόλοιπο χώρο.

Τα δάπεδα είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και τοποθετούνται εύκολα χωρίς κόλλα αλλά και την επανατοποθέτηση σε άλλο χώρο έως 3 φορές εφόσον απαιτηθεί. Η ανθεκτικότητα και η αντίσταση τους στην υγρασία είναι τα δύο χαρακτηριστικά που κάνουν τα δάπεδα laminate να ξεχωρίζουν. Κατηγορίες όπως «τριβή ολίσθησης», «αντίστασης πρόσκρουσης», «αντοχή στις κηλίδες» και «εκπομπή φορμαλδεΰδης» είναι σημεία που η εταιρεία λαμβάνει «επαίνους».