Ανασυγκρότηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Ξύλινου Κουφώματος.

Ανασυγκρότηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Ξύλινου Κουφώματος.

 

Μπορεί οι δυσκολίες των καιρών να αποδιοργάνωσαν πολλές επιχειρήσεις και να ανέδειξαν σημαντικά προβλήματα βοήθησαν όμως τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Ξύλινου Κουφώματος να αντιληφτεί ότι η λύση πολλών από τα προβλήματα του κλάδου μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από τη συνένωση των δυνάμεων τους.

Έτσι μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες έγιναν οι εκλογές και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που ξεκινάει δυναμικά τη δράση του είναι

Πρόεδρος:  Αβραάμ Δαυιδόπουλος

Αντιπρόεδος: Μπάμπης Καλογρίδης

Γραμματέας:  Γιοβάνογλου Νικόλαος

Ταμίας: Δανέλης Αλέξανδρος

Μέλη: Τσίγκας Απόστολος

         Παπαβασιλείου Ανέστης

 

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών έγινε και η σύγκλιση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου όπου αποφασίστηκε η συμμετοχή του Συνδέσμου στην ομάδα που θα διαμορφώσει την νέα εισήγηση για τον ΚΕΝΑΚ με εκπρόσωπο τον Καθηγητή Δρ. Γεώργιο Νταλό .

Ταυτόχρονα θα γίνει μια δυναμική προσπάθεια μέσω προσβολής των διαδικασιών για να αντιμετωπιστούν τα «προβλήματα» που εμφανίζονται στους Διαγωνισμούς τόσο για Δημόσια όσο και για Ιδιωτικά έργα όπου δεν τηρούνται οι κανονισμοί με αποτέλεσμα το ξύλο ως υλικό να μην έχει την δυναμική που του πρέπει και να μένει συχνά έκτος της λήψης έργων.

Συνεχίζονται επιπρόσθετα η συλλογή στοιχείων και η οργάνωση των καταγγελιών μέσω του δικηγόρου που έχει συνεργασία με το Σύνδεσμο με μοναδικό αντικείμενο τις καταγγελίες στις πολεοδομίες.

Σε όλες τις συναντήσεις του Συνδέσμου υπήρχε και η συνδρομή του Δρ. Γεώργιου Νταλού που είναι ο επιστημονικός σύμβουλος  ενώ υπήρχε και η παρουσία του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ξυλείας που συχνά πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλύτερα αποτελέσματα.

Η δυναμική του Συνδέσμου ήδη φάνηκε από την αρχή και αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα των ενεργειών του.