Τα νέα προϊόντα της Cefla στο IWF Atlanta

Την νέα της γκάμα προϊόντων θα παρουσιάσει η Cefla στη διεθνή έκθεση που θα γίνει στην Ατλάντα των Η.Π.Α.

Η μεγάλη έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 24 Αυγούστου, όπου εκεί η Cefla θα παρουσιάσει μια σειρά καινοτόμων προϊόντων της. Αιχμή του δόρατος θα είναι ο νέος της ψηφιακός εκτυπωτής Pixart Plot, ενώ θα υπάρχουν και οι νέες τεχνολογίες επίστρωσης, Inert/Fusion, το νέο συμπαγές δάπεδο CFS, καθώς και δυο νέα μηχανήματα ψεκασμού, με τους κωδικούς Mito και Easy.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνεται live επίδειξη των δυνατοτήτων του ψηφιακού εκτυπωτή, ώστε το κοινό να λάβει γνώση για την εξαιρετική πιστότητα των χρωμάτων που αποδίδει, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Επιπρόσθετα και χάρη στη συνεργασία της Cefla με την Henkel, έχουν δημιουργήσει μια νέα σειρά προϊόντων επικάλυψης για panel μελαμίνης. Η συγκεκριμένη συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες για την ματ επικάλυψη επιφανειών.

Σε ότι αφορά τα νέα συστήματα ψεκασμού, το Mito είναι ένα σύστημα είτε με μονό, είτε με διπλό βραχίονα, το οποίο αποδεικνύεται ιδανικό για τους κατασκευαστές εκείνους που θέλουν μεγάλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, καθώς και ευελιξία με τα υλικά που χρησιμοποιούν.

Μπείτε στο επίσημο site της έκθεσης για να δείτε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες: www.iwfatlanta.com