THERMORY | Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής θερμικά τροποποιημένου ξύλου και υλικών σάουνας στον κόσμο

Η Thermory είναι ο µμεγαλύτερος κατασκευαστής  θερμικά τροποποιημένου ξύλου και υλικών σάουνας στον κόσμο.

Δημιουργούμε λύσεις πραγματικού ξύλου που διαμορφώνουν ένα πολύτιμο και βιώσιμο περιβάλλον διαβίωσης.

Είμαστε η πηγή δύναμης και έμπνευσης που συγκεντρώνει έναν αριθμό διαφορετικών εταιρειών και τα εμπορικά σήματα τους που ειδικεύονται στην τροποποίηση και τις πωλήσεις ξύλου. Η γκάμα προϊόντων µας περιλαμβάνει deck, επένδυση τοίχων, επενδύσεις και σανίδες δαπέδου από θερμικά τροποποιημένο ξύλο καθώς και βιομηχανικά βαμμένα ξύλινα προϊόντα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ως κορυφαίος κατασκευαστής υλικών σάουνας και έτοιμών σαουνών παγκοσμίως, κατέχουμε επίσης ηγετική θέση στους τομείς της σάουνας και των σπα. Το 90% της παραγωγής µας εξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες.

DECKING

Το Thermory Decking αντιπροσωπεύει την ένωση της εξειδικευμένης επιστήμης και του σύγχρονου σχεδιασμού.

Κάθε πίνακας τροποποιείται προσεκτικά µε θερμότητα και ατμό, στη συνέχεια αλέθονται σχολαστικά για να δημιουργηθούν σταθερές, ίσιες, σανίδες. Χωρίς λάδι, το Thermory decking θα ωριμάσει σταδιακά σε μία όμορφη, ρουστίκ ασημί πατίνα.

CLADDING

Η θερμική επένδυση από πραγματικό ξύλο δημιουργεί µια εκπληκτική, φυσική αισθητική που βελτιώνεται σε κάθε σχέδιο. Από την πολυπλοκότητα της σειράς Benchmark µέχρι τη ρουστίκ, τολμηρή εμφάνιση της σειράς Rebel, η επένδυση Thermory έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει την εμφάνιση που θέλετε µε τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε.

Τα προϊόντα επένδυσης µας υποβάλλονται σε µια έντονη διαδικασία θερμικής τροποποίησης που χρησιμοποιεί µόνο θερμότητα και ατμό για να προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και ανθεκτικότητα. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά σχεδιασμού εξασφαλίζουν σφιχτές ραφές για ένα εκλεπτυσμένο οπτικό πεδίο µε ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης. Αν αφεθεί χωρίς επεξεργασία, η επένδυση Thermory θα περάσει σιγά σιγά µμέσα στο χρόνο σε ένα φυσικό χρώμα γκρι πλατίνας, προσθέτοντας µια απλή, διαχρονική κομψότητα σε κάθε έργο. Η επιλογή βαμμένης επένδυσης Thermory είναι μία λύση υψηλής ποιότητας που κάνει κάθε κτίριο να στέκεται µε διαφορετικό ύφος από τα συνηθισμένα. Για φινίρισμα μεγάλης διάρκειας, το θερμικά τροποποιημένο ξύλο επικαλύπτεται µε βαφές µε βάση το νερό που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν δοκιμαστεί σε πιο σκληρά κλίματα.

Η Thermory παράγει ποιοτικά προϊόντα ξύλου για πάνω από 25 χρόνια και προσφέρουμε µια πλήρη σειρά από υλικά υψηλής ποιότητας, έτοιμα στοιχεία και αξεσουάρ για το σχεδιασμό της σάουνας. Είτε αναζητάτε μία ολοκληρωμένη σάουνα που είναι έτοιμη για εγκατάσταση είτε εξατομικευμένα εξαρτήματα για να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο των ονείρων σας, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χώρο σάουνας που να φαίνεται υπέροχος και να σας δίνει ενέργεια και ανανέωση.

Η ευρεία γκάμα ειδών ξύλου, προφίλ και διαστάσεων καλύπτει µια ποικιλία στυλ, προσφέροντας τα πάντα, από τυπικά υλικά σάουνας έως διακριτικά προϊόντα µε νέα σχέδια που επιτρέπουν σε άτομα µε μία πιο τολμηρή προοπτική για τη δημιουργία ενός χώρου ευεξίας που συνδυάζει την άνεση και την πρακτικότητα µε εντυπωσιακά οπτικά χαρακτηριστικά.

Με µια επιλογή από φυσικά, θερμικά τροποποιημένα, βουρτσισμένα και βαμμένα φινιρίσματα ξύλου, η ασυναγώνιστη γκάμα επιλογών µας θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε μία εμπειρία σάουνας που είναι κατάλληλη για εσάς. Και αν ψάχνετε για μία γρήγορη και εύκολη λύση, προσφέρουμε επίσης μία μεγάλη γκάμα από έτοιμα στοιχεία, από πάνελ τοίχου και σανίδες πάγκων μέχρι πόρτες και αξεσουάρ.

INTERIOR

Τα προϊόντα εσωτερικής διακόσμησης της Thermory περιλαμβάνουν όμορφες, εντυπωσιακές σανίδες για δάπεδο και μία ευρεία γκάμα πάνελ τοίχων µε διαφορετικά προφίλ και διαφορετικές επιλογές φινιρίσματος επιφανειών. Όποιος θέλει να ξεχωρίσει µε τον εσωτερικό σχεδιασμό του, θα βρει ευχάριστες εκπλήξεις στη γκάμα µας, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων προϊόντων µε πρακτικές λύσεις εγκατάστασης.

Κάθε διαφορετικό είδος δέντρου, µε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε µε την αίσθηση του χώρου και την ιδιαίτερη διάθεση που δημιουργεί το ξύλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλο για την παραγωγή εξαιρετικά αποτελεσματικών στοιχείων εσωτερικού σχεδιασμού στα δάπεδα, τους τοίχους και τις οροφές σας, καθώς και σε σκάλες, επιφάνειες εργασίας και πολλά άλλα. Για να βελτιώσετε τους χώρους µε την ιδιαίτερη ομορφιά που προσφέρει η χρήση ξύλου σε σπίτια και γραφεία συμβάλλει στη δημιουργία ισορροπίας, προσθέτοντας minimal αίσθηση, απλότητα σε όλους τους χώρους και αναζωογονώντας υλικά που φαίνονται ή αισθάνονται κρύα, ενώ προσφέρει διαχρονική κομψότητα και ανθεκτικότητα.

SAUNA

Η Thermory παράγει ποιοτικά προϊόντα ξύλου για πάνω από 25 χρόνια και προσφέρουμε µια πλήρη σειρά από υλικά υψηλής ποιότητας, έτοιμα στοιχεία και αξεσουάρ για το σχεδιασμό της σάουνας. Είτε αναζητάτε µια ολοκληρωμένη σάουνα που είναι έτοιμη για εγκατάσταση είτε εξατομικευμένα εξαρτήματα για να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο των ονείρων σας, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χώρο σάουνας που να φαίνεται υπέροχος και να σας δίνει ενέργεια και ανανέωση.

Η ευρεία γκάμα ειδών ξύλου, προφίλ και διαστάσεων καλύπτει μία ποικιλία στυλ, προσφέροντας τα πάντα, από τυπικά υλικά σάουνας έως διακριτικά προϊόντα µε νέα σχέδια που επιτρέπουν σε άτομα µε μία πιο τολμηρή προοπτική για τη δημιουργία ενός χώρου ευεξίας που συνδυάζει την άνεση και την πρακτικότητα µε εντυπωσιακά οπτικά χαρακτηριστικά. Με μία επιλογή από φυσικά, θερμικά τροποποιημένα, βουρτσισμένα και βαμμένα φινιρίσματα ξύλου, η ασυναγώνιστη γκάμα επιλογών µας θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε μία εμπειρία σάουνας που είναι κατάλληλη για εσάς. Και αν ψάχνετε για µια γρήγορη και εύκολη λύση, προσφέρουμε επίσης μία μεγάλη γκάμα από έτοιμα στοιχεία, από πάνελ τοίχου και σανίδες πάγκων μέχρι πόρτες και αξεσουάρ.

Η Sense of Material εκπροσωπεί τη Thermory στην Ελλάδα
Θηβών 511, Ίλιον 131 23
T: 210 261 7551
E: info@senseofmaterial.com