Για ότι πόρτα κι αν θελήσετε… ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS

Η εταιρεία μετράει ήδη 33 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας θυρών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Οι ιθύνοντες της εταιρείας όπως οι ίδιοι αναφέρουν, θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του πελατειακού κοινού της.

Εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία ασχολείται με ειδικές κατασκευές ξύλου και πόρτας, υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ως κύριο μέλημά της την ανάπτυξη και εξέλιξή της στη δημιουργία νέων προϊόντων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Συνεχής βελτίωση & ανάπτυξη
Με τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της, με την εξέλιξη της ως προς το μηχανολογικό εξοπλισμό, με τη χρήση οικολογικών υλικών που επιδιώκουν ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, καθώς και με την απαιτούμενη ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών της, η εταιρεία ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS καταφέρνει να εξελίσσεται διαρκώς, να γίνεται πιο αποτελεσματική και να κατοχυρώνει το σεβασμό όλων αυτών που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS μέρα με τη μέρα μεγεθύνεται και γίνεται ολοένα και περισσότερο ικανή να καλύψει τις
ανάγκες των πελατών της, τόσο στο χώρο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού.

Το μυστικό της επιτυχίας
Πίσω από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS είναι η σύγχρονη, αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, καθώς και η υψηλή εξειδίκευση του εργατικού δυναμικού. Η άριστη τεχνογνωσία και η συνεχής παρακολούθηση της κατασκευής των προϊόντων της, δίνει την δυνατότητα να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αποπεράτωσης και να εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό
αποτέλεσμα. Η γραμμή παραγωγής αποτελείται από υπερσύγχρονο εξοπλισμό γερμανικής και ιταλικής προέλευσης για την παραγωγή θυρών και κασών. Η βελτίωση των προϊόντων της εταιρείας ΕΠΙΠΕΔΟ DOORS είναι συνεχής, στηριζόμενη στον αναβαθμισμένο μηχανολογικό της εξοπλισμό και στην διαρκή ενημέρωση των στελεχών της, με στόχο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, την ικανοποίηση κάθε συνεργάτη και την θετική ανταπόκριση της αγοράς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Παραγόμενα προιόντα
Laminate (35 αποχρώσεις)
Πρεσσαριστές (Λουστραριστές,
λακαριστές και άβαφες)
Ημιμασίφ
Κρυφές
Σπαστές
Συρόμενες
Δίφυλλες
Ηχομονωτικές
Ακτινοπροστασίας
Πυράντοχες ξύλινες και μεταλλικές
Πόρτες ξενοδοχείου
connect
Θωρακισμένες
Ειδικές κατασκευές
Διανομή με ιδία μέσα

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ
ΘΕΣΗ ΤΖΟΥΜΠΑ, ΒΙ.ΠΕ.
ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ, ΤΚ 32011
t: +30 22620 32550, f: +30 22620 31300
e: info@epipedodoors.gr
w: www.epipedodoors.gr