Διπλή βράβευση της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. στα KITCHEN & BATH Awards 2022

Το Silver Award στην κατηγορία Best KITCHEN individual Components για τις Χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE & το Silver Award στην κατηγορία BATH Product Design με τις ακρυλικές επιφάνειες HANEX, απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στη ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. στα πλαίσια των Kitchen & Bath Awards 2022.

Οι χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE βραβεύτηκαν στα καλύτερα υλικά για Κουζίνα. Η εξαιρετική αντοχή τους, η υψηλή αισθητική τους και οι αντιμικροβιακές τους ιδιότητες, ήταν κάποια από τα στοιχεία που τις έκαναν να ξεχωρίσουν.

Οι ακρυλικές επιφάνειες HANEX βραβεύτηκαν για το σχεδιασμό προϊόντων μπάνιου. Οι μοναδικές ιδιότητες του υλικού σε συνάρτηση με την εξαιρετική ποιότητα που εγγυάται ο όμιλος της Hyundai L&C, φέρανε τα ΗΑΝΕΧ ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας.

Τα βραβεία παρέλαβαν η Ταστσόγλου Νάνσυ, Υπεύθυνη Marketing και ο κος Αθανασάκης Δημήτρης, Μηχανικός Πωλήσεων, ευχαριστώντας παράλληλα τους διοργανωτές για την λαμπερή βραδιά και συνομιλώντας με την κριτική επιτροπή για τα προϊόντα και τους στόχους της εταιρίας.