ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. | Νέα στρατηγική συνεργασία της με τη HANSTONE χαλαζιακές επιφάνειες της Hyundai L&C!

Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Hyundai L&C στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, προχώρησε σε μία νέα συνεργασία στρατηγικής σημασίας, συστήνοντας στην ελληνική αγορά τις καινοτόμες χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE Quartz!

Η yundai L&C είναι κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή επιφανειών φυσικού χαλαζία, με μονάδες στην Κορέα και Βόρεια Αμερική, όπου χρησιμοποιεί προηγμένες μεθόδους παραγωγής, φιλικές στο περιβάλλον.

Με την τεχνολογία Breton, συνδυάζεται φυσικός χαλαζίας, ένα από τα πιο σκληρά υλικά της φύσης, με υψηλής ποιότητας πολυμερή ρητίνη και χρωστική ουσία για την παραγωγή ανθεκτικών και αισθητικής πολυτέλειας επιφανειών.

Σε μεγάλα έργα όπως αεροδρόμια, ξενοδοχεία αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, κουζίνες και μπάνια οι επιφάνειες Hanstone Quartz δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διαχρονική αξία και αντοχή στη σκληρή καθημερινή χρήση.

Είναι μη πορώδεις με αντιμικροβιακές ιδιότητες, ανθεκτικές σε γρατζουνιές, λεκέδες & οξέα, εύκολες στη συντήρηση με μεγάλη διάρκεια ζωής, αντοχή στη ζέστη με επιλογές αποχρώσεων, φιλικές στο περιβάλλον και με 10 χρόνια εγγύηση!

Πάντα δίπλα στον κατασκευαστή με καινοτόμες λύσεις, η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. πρωτοπορεί συνεχώς με νέα προϊόντα.

ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

17ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, Λαγκαδάς, 57000
Τ. +30 23940 52410
F. +30 23940 52552
Ε: info@marmouris.gr
W: marmouris.gr