Δωρεάν δια ζώσης σεμινάρια Ξύλινων Πατωμάτων και Κουφωμάτων από την Bostik

Δηλώστε τώρα συμμετοχή

 Η Bostik ολοκλήρωσε το νέο κέντρο εκπαίδευσης προκειμένου να παρέχει κατάρτιση στους επαγγελματίες πάνω στις τεχνολογίες της Bostik/Den Braven στις τεχνολογίες σφράγισης και συγκόλλησης. Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν στου επαγγελματίες.

Θέματα Σεμιναρίων και ημερομηνίες έναρξης:
1. Προετοιμασία υποστρώματος πριν την τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου 22/09/2021 και 29/09/2021

  1. Συγκόλληση ξύλινου δαπέδου 6/10/2021 και 13/10/201
  2. Σφράγιση ξύλινων κουφωμάτων 20/10/2021 και 3/11/2021

Email υποβολής συμμετοχής*: infogr@bostik.com

Bostik Academy Αίτηση Συμμετοχής Σεμιναρίου
(*κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη φόρμα υποβολής)

Διορία υποβολής συμμετοχής: μέχρι 10/09.21 για το πρώτο σεμινάριο (για τα επόμενα σεμινάρια η διορία είναι τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου).

Διεύθυνση κέντρου εκπαίδευσης: Μετσόβου 3, Μοσχάτο, 18346 Πειραιάς (Google Maps)

 

Χρήσιμα tips

  • Όλα τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας περίπου 2 ωρών και θα ξεκινάνε στις 16:00.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο χώρο μισή ώρα νωρίτερα διότι υπάρχει περίπτωση να πρέπει να γίνει Covid Test πριν μπουν στην αίθουσα (Εξαρτάται από τα μέτρα που θα ισχύουν την συγκεκριμένη περίοδο)
  • Θα σερβίρεται καφές στην αρχή και θα υπάρχει και διάλλειμα με φαγητό και αναψυκτικά.
  • Επικοινωνήστε άμεσα για να κλείσετε θέσεις σε ένα από τα επόμενα σεμινάρια διότι λόγω Covid ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος.

 

Τα σεμινάρια γίνονται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραγωγών Ξύλινων Κουφωμάτων, της Medexpo και του περιοδικού ΕΠΙΠΛΕΟΝ (epipleon.com).

About Bostik

Bostik, ο ηγέτης παγκόσμιας κλάσης στις τεχνολογίες σφράγισης και συγκόλλησης. Από την ίδρυση της Boston Blacking Company το 1889 (στις Ηνωμένες Πολιτείες) εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια, κορυφαία εταιρεία σφραγιστικών, συγκολλητικών και συναφών ειδών που απευθύνονται στη βιομηχανία, τις  κατασκευές και τις καταναλωτικές αγορές. Ως τμήμα του Γαλλικού κολοσσού χημικών πρώτων υλών Arkema επωφελείται από την μοναδική τεχνογνωσία και το R&D του. Για περισσότερο από έναν αιώνα, αναπτύσσει έξυπνα σφραγιστικά και συγκολλητικά για τις σημερινές και τις αυριανές ανάγκες, συμβάλλοντας σε έναν ασφαλέστερο, πιο ευέλικτο, πιο λειτουργικό, και αποτελεσματικό κόσμο. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στους ανθρώπους της, πάνω από 6000 υπαλλήλους, που εργάζονται σε περισσότερες από 50 χώρες για να δημιουργήσουν στενές συνεργασίες με τους πελάτες, τους τελικούς χρήστες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες.

Σχέση με συνεργάτες

Στην Bostik τονίζουν χαρακτηριστικά: «αγωνιζόμαστε συνεχώς για να κάνουμε τους συνεργάτες μας πιο επιτυχημένους βοηθώντας τους να πουλήσουν περισσότερο. Είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ισχυρές, μακροχρόνιες συνεργασίες. Η αξιοπιστία, η ποιότητα αλλά και το ευρύ φάσμα λύσεων που προσφέρουμε στους πελάτες μας, μας καθιστούν ηγετική δύναμη. Γνωρίζουμε ότι οι έξυπνες λύσεις προέρχονται από σκληρή δουλειά, γνώση και εκπαίδευση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα μέσω της γνώσης. “Better Results Through Knowledge” . Για αυτόν τον λόγο επενδύσαμε σε ένα πρωτοποριακό κέντρο εκπαίδευσης “Bostik Academy Training Center”».

 

Bostik Academy Training Center

Το νέο κέντρο εκπαίδευσης  “Bostik Academy Training Center” είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί για να εκπαιδευτείτε εσείς και οι συνεργάτες σας στις τεχνολογίες της Bostik/Den Braven.

Ένας χώρος 350τμ όπου, με προσαρμοσμένες εκπαιδεύσεις, μοιράζονται οι γνώσεις και η εμπειρία της Bostik με τους διανομείς της, τα καταστήματα, τους εφαρμοστές, τους μηχανικούς και αρχιτέκτονες και όλους όσοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα της για να δημιουργούν έξυπνες λύσεις στα κατασκευαστικά τους έργα.

 

Email υποβολής συμμετοχής:

infogr@bostik.com

Κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη φόρμα υποβολής

 

Bostik Hellas S.A.
Μετσόβου 3, Μοσχάτο, 183 46
Τηλ: +30 210-4831140, Φαξ: +30 210-4831125