Η Cleaf China Ltd με έδρα τη Σαγκάη λειτουργεί κι επίσημα

Η εταιρεία που διαχειρίζεται ο Louie Cheung είναι υποκατάστημα της Cleaf Spa, Ιταλικής εταιρείας παραγωγής επιφανειών για έπιπλα και εσωτερική διακόσμηση.

Ο εκθεσιακός χώρος που βρίσκεται στο Pudong αναδεικνύει τη συλλογή Cleaf China, κατασκευασμένη από 129 προϊόντα – πάνελ, laminate κ.α.- που διανέμονται μέσω μιας ομάδας επιλεγμένων αντιπροσώπων.

Η Cleaf China έχει επίσης συνεργασία με κορυφαίους κινέζους παραγωγούς επίπλων.

«Αυτό το σημαντικό επίτευγμα είναι το αποτέλεσμα της αποφασιστικότητάς μας να προσφέρουμε στην κινεζική αγορά τα προϊόντα Made in Italy μαζί με μια αποτελεσματική υπηρεσία, χάρη σε επαγγελματίες που συνδέονται με τον τομέα επίπλων και εσωτερικών χώρων. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτιστική και ανταλλαγή έργων », σχολιάζει ο Roberto Caspani.

«Δουλεύω ως επίσημος έμπορος της Cleaf για την περιοχή της Σαγκάης για περισσότερα από δέκα χρόνια. Γνωρίζω τη δύναμη των προϊόντων της και του ιταλικού στιλ. Όταν ο Roberto Caspani μου πρότεινε να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα σελίδα της εταιρεία, σκέφτηκα αμέσως ότι θα μπορούσε να είναι ο σωστός δρόμος για τη διάδοση των καινοτόμων χαρακτηριστικών της στην κινεζική αγορά », σχολιάζει ο Louie Cheung, Διευθύνων Σύμβουλος της Cleaf China.