Τα πλεονεκτήματα της Μαλαισιανής ξυλείας για ξύλινα κουφώματα και πόρτες

Για δεκαετίες, η μαλαισιανή ξυλεία χρησιμοποιείται κατά κόρον από μεγάλους κατασκευαστές που παράγουν κουφώματα κορυφαίας ποιότητας, αλλά και ξύλινες πόρτες για απαιτητικούς αγοραστές.

Η Μαλαισιανή ξυλεία είναι κατάλληλη για την παραγωγή ξύλινων κουφωμάτων, ειδικά για τις αγορές της Ευρώπης, αλλά και τις βόρειες περιοχές της Ασίας, τα οποία προσφέρουν πολύ καλή θερμομόνωση. Η ξυλεία αυτή δημιουργείται από κόκκινο και κίτρινο Meranti, Kasai, Merpauh, Bintangor, Gerutu, Mengkulang και Kembang Semangkuk.

Η υψηλής ποιότητας ξυλεία, συνδυαστικά με τις ανώτερες ποιοτικά κόλλες επιτρέπουν στους κατασκευαστές να επιτύχουν την υψηλή μηχανική σταθερότητα που επιθυμούν για τις κατασκευές τους, με την πυκνότητα της ξυλείας αυτής να αγγίζει τα 420kg/m3 και πάνω. Επιπρόσθετα οι Μαλαισιανές ξύλινες πόρτες είναι εξίσου δημοφιλής μεταξύ των Ευρωπαίων αγοραστών. Εξάγονται σε πάνω από 50 χώρες, σε μεγάλη ποικιλία ειδών, σχεδίων, αλλά και προδιαγραφών.

Τα ξύλα όπως κόκκινο Meranti, Nyatoh, Kembang Semangkuk, Balau, Merpauh και Merbau χρησιμοποιούνται  για τη κατασκευή τυποποιημένων, αλλά και κατά παραγγελία πορτών, είτε πυρίμαχες, είτε πόρτες ασφάλειας, ενώ είναι κατάλληλα και για διακοσμητικές πόρτες που συνδυάζονται και με άλλα υλικά όπως το γυαλί. Η δύναμη και η φυσική αντοχή της Μαλαισιανής ξυλείας σε συνδυασμό με τεχνολογίες αιχμής επιτρέπουν στους κατασκευαστές να παράγουν προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και τις υψηλές αγοραστικές απαιτήσεις.

Η Μαλαισία εφαρμόζει βιώσιμες πρακτικές διαχείριση των δασών και έχει ένα αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης που εξασφαλίζει τους αγοραστές. Εν κατακλείδι, η Μαλαισιανή ξυλεία ξεχωρίζει για την ποιότητας, την αντοχής και την ομορφιά τους, και για τους λόγους αυτούς τα προϊόντα αυτά είναι ψηλά στη λίστα προτιμήσεων των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, αλλά και των κατασκευαστών!

«Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα κουφώματα με Μαλαισιανή ξυλεία; Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.mtc.com.my ή επικοινωνήστε με το europe@mtc.com.my για να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα της Μαλαισίας για εσάς.