Εντυπωσιακή η ALFA WOOD στην Interzum

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου, στην Interzum στην Κολωνία της Γερμανίας συμμετείχε ο όμιλος ALFA WOOD, που άνοιξε τις πύλες της στις 16 Μαΐου.  Πλήθος επαγγελματιών του χώρου παρουσίασαν όλες τις νέες τάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα τους.

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο η ALFA WOOD έλαβε μέρος σε αυτή τη φαντασμαγορική έκθεση που κάθε δυο χρόνια που διεξάγεται μαζεύει πλήθος επαγγελματιών του κλάδου. Για την ALFA WOOD ήταν διττός ο στόχος αλλά και τα αποτελέσματα  της συμμετοχής: Εξαιρετική η παρουσίαση των νέων υλικών και τάσεων στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας του ομίλου. Νέα χρώματα μελαμινών, πάγκων κι ακρυλικών επιφανειών υψηλής ποιότητας κι αρίστης τεχνολογίας, πλαισίωναν ποικιλότροπα τα stand του περιπτέρου.

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκθεση επέστρεψαν η διοίκηση και τα στελέχη της ALFA WOOD, όπου δήλωσαν αισιόδοξοι από τη μεγάλη επισκεψιμότητα που δέχθηκαν στο περίπτερο, από παλαιούς αλλά και από δυνητικούς πελάτες της παγκόσμιας αγοράς. 

«Η ανάπτυξη είναι βραχεία αλλά σταθερή, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του ξύλου», δήλωσε η διοίκηση της ALFA WOOD, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την εκ νέου συμμετοχή του ομίλου στην Interzum το 2019, ανεβάζοντας  τον πήχη των στόχων!