Φαντασμαγορικά τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Blum Hellas

Η διεθνούς φήμης αυστριακή εταιρεία, εξειδικευμένη στον τομέα των εξαρτημάτων, εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής, με ένα φανταστικό event, με την εταιρεία να έχει προσκαλέσει όλους τους συνεργάτες της. 

Η Blum, η αυστριακή εταιρεία – ηγέτης της βιομηχανίας εξαρτημάτων επίπλων, αξιολογεί την παρουσία της στις διεθνείς αγορές ως έναν από τους βασικούς παράγοντες επιτυχίας. Αποφασίζοντας να εδραιώσει περαιτέρω την κυρίαρχη θέση του και στην Ελλάδα, ο ειδικός των συστημάτων ανύψωσης, μεντεσέδων και συρταριών, δημιούργησε νέες, σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις στην Αθήνα, τις οποίες και εγκαινίασε στις 22 Ιουνίου 2017, σε ένα όμορφο event το οποίο διοργανώθηκε άρτια από την εταιρεία Red.Communications!

Οι βασικοί συντελεστές επιτυχίας

Η Blum παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της, η οποία την έχει οδηγήσει στην επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι άλλοι πέρα από τους εξής παράγοντες: 
Καινοτόμα προϊόντα, αφοσιωμένοι εργαζόμενοι και ισχυρή διεθνής παρουσία, είναι οι βασικοί συντελεστές επιτυχίας. Η πετυχημένη αυστριακή βιομηχανία, αν και παραμένει μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει σταθερά στην Αυστρία, έχει συμπεριλάβει από χρόνια στους κύριους στόχους της, την επέκταση και εδραίωση στην παγκόσμια αγορά. Κατά τη διάρκεια του περασμένου οικονομικού έτους, για παράδειγμα, η εταιρεία εξήγαγε το 97% των προϊόντων της! Συνολικά 28 θυγατρικές και αντιπροσωπείες σε όλον τον κόσμο, διασφαλίζουν ότι η Blum είναι πάντα κοντά στους πελάτες της, παρέχοντας διεθνώς τη βέλτιστη υποστήριξη. Στην Ελλάδα η Blum, έχει αυτόνομη παρουσία, μέσω ίδρυσης θυγατρικής εταιρείας, η οποία απορρόφησε την έως τότε ελληνική αντιπροσωπεία Κλιάφα Α.Ε. 

Σύγχρονες και λειτουργικές οι νέες εγκαταστάσεις

Η θυγατρική Blum Hellas ΑΕ, που ιδρύθηκε το 2012, μετέφερε την έδρα της σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις εντός του τρέχοντος έτους, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της Blum στην ελληνική αγορά. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν καινοτόμο  εκθεσιακό χώρο εμβαδού 300 τ.μ., χώρους γραφείων, ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους 1600 τ.μ.. Όλα τα παραπάνω θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την Blum Hellas στην περαιτέρω ανάπτυξή της. 

Όπως άλλωστε δήλωσε κι ο κος Philipp Blum, διευθύνων σύμβουλος της Blum:

«Χάρη στις νεόδμητες, ιδιόκτητες υποδομές της, η Blum Hellas είναι πλέον καλά εξοπλισμένη για να ανταποκρίνεται άμεσα στις αυξημένες απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς. Η Blum θα συνεχίσει τη μακροχρόνια πορεία της στην Ελληνική αγορά προκειμένου να ικανοποιεί με τον βέλτιστο τρόπο, τις απαιτήσεις των πελατών της για τα προϊόντα της Blum». Με αυτό τον τρόπο, η επένδυση της Blum στη χώρα μας επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στην ελληνική αγορά (κάτι που φάνηκε και μέσα από τις δηλώσεις και του κ. Philipp Blum), καθώς μέσα στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η Blum Hellas κατάφερε να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της περίπου κατά 70% προωθώντας επιτυχώς τα προϊόντα Blum στο σύνολό τους. 

Καινοτόμα προϊόντα για την ελληνική αγορά

Η Blum Hellas διαθέτει στην αγορά τα Tandembox και Legrabox, δύο συστήματα συρταριών box με πολλές διαφορετικές επιλογές σχεδίασης. Βασική επιδίωξη παραμένει να παρέχονται στους πελάτες εκτενείς σχεδιαστικές επιλογές και πολλές δυνατότητες διαφοροποίησης. Όσον αφορά στις τεχνολογίες κίνησης, οι κατασκευαστές επίπλων επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον για το Tip-On Blumotion. Επιπροσθέτως, για πρώτη φορά φέτος, η Blum θα λανσάρει έναν σκούρο έγχρωμο μεντεσέ σε απόχρωση μαύρου όνυχα. Στον τομέα των συστημάτων ανύψωσης, ο μηχανισμός Aventos HF έχει γίνει πλέον πολύ δημοφιλής. Τέλος, η Blum δίνει μεγάλη προσοχή στην εκπαίδευση και στην εξυπηρέτηση των πελατών. Θεωρεί πολύ σημαντικό να διατηρεί καλές σχέσεις με τους πελάτες και να προωθεί την προσωπική ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, καθώς αυτό αποτελεί μέρος της επιτυχημένης εξυπηρέτησης πελατών.

Η Blum Hellas σε αριθμούς

Ίδρυση:  Η Blum ίδρυσε τη θυγατρική της το 2012, ενώ έχει διαρκή παρουσία στην ελληνική αγορά (μέσω αντιπροσώπου) από το 1981.

Διοίκηση: Αλέξανδρος Κλιάφας, Διευθύνων Σύμβουλος Blum Hellas ΑΕ

Διεύθυνση: 19ο χλμ. Παιανίας – Μαρκόπουλου, Θέση Πούσι Χατζή, 19002 Παιανία Αττικής 

Τηλ: (210) 275 1131 (100 γραμμές), 

Fax: (210) 275 1777, E-mail: info.gr@blum.com

Εργαζόμενοι: 18 

Εμβαδόν εγκαταστάσεων: 10.000 τ.μ. στο σύνολο, με 1.600 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους και 300 τ.μ εκθεσιακού χώρου. Οι υπόλοιποι χώροι αξιοποιούνται ως γραφεία, αίθουσες εκπαίδευσης κ.λπ.