Η φετινή Interzum πέτυχε νέα ρεκόρ!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών, η Interzum 2017 προσέλκυσε 69.000 επισκέπτες, από 152 διαφορετικές χώρες, αποδεικνύοντας έτσι πως δικαίως θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου. 

«Ήταν μια από τις καλύτερες Interzum που έχουμε διοργανώσει», ανέφερε η Katharina C. Hamma, Chief Operating Officer της Koelnmesse, της διοργανώτριας εταιρείας της Interzum και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή τη χρονιά η Interzum προσέφερε ότι ακριβώς ανέμεναν οι επαγγελματίες του κλάδου. Μάλιστα η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ αυξημένος ήταν κι ο αριθμός των εκθετών, ο οποίος άγγιξε τους 1.732, 195 περισσότεροι συγκριτικά με το 2015. Αυτός άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους όπου η συνολική έκταση του εκθεσιακού χώρου αυξήθηκε.

Περισσότεροι οι διεθνείς επισκέπτες!

Πέρα από την αύξηση των εκθετών, στην φετινή Interzum σημειώθηκε εντυπωσιακή άνοδος και στον αριθμό των διεθνών επισκεπτών. Συνολικά 51.000 επισκέπτες ήρθαν από χώρες της Ευρώπης, ενώ αυξημένο ήταν το νούμερο και των επισκεπτών από την Ασία (κατά 53%), την Μέση Ανατολή (αύξηση κατά 25%), αλλά και την Αφρική και την Αυστραλία/Ωκεανία. Στα αξιοσημείωτα ήταν και το γεγονός πως οι επισκέπτες από την Β. Αμερική, ήταν περισσότεροι κατά 26%, και από την Ινδία κατά 41%!

Όλα τα νέα trend του κλάδου

Φέτος, η Interzum, είχε πολλά και συναρπαστικά θέματα, προσφέροντας σωρεία νέων ιδεών στους επαγγελματίες, ενώ παρουσιάστηκαν κι όλες οι νέες καινοτομίες για την παραγωγή επίπλων, οι νέες τάσεις που αφορούν τον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης, με τα νέα υλικά, τις τεχνολογίες και τις διακοσμητικές τάσεις που επικρατούν αυτή την εποχή. Παρουσιάστηκαν επίσης κι όλα τα νέα προϊόντα με την ποικιλία να είναι ευρεία, μιας και υπήρχαν υλικά που αφορούσαν διακοσμητικές επιφάνειες, έως και προτάσεις φωτισμού, με νέα καινοτόμα υλικά, τα οποία θα ενισχύσουν την αειφορία, ενώ θα ενσωματώνονται πλήρως στη νέα ψηφιακή εποχή.

 

Μάλιστα, τα event που διεξήχθησαν στα Mobile Spaces απεικόνισαν πλήρως το μέλλον και πως αυτό θα επηρεαστεί από τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, με τις αλλαγές να εφαρμόζονται και στην εσωτερική διακόσμηση όχι μόνο των καταστημάτων και σπιτιών, αλλά και τους εσωτερικούς χώρους των οχημάτων.

Δυνατό παρόν από Ελληνικές εταιρείες!

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας που εφαρμόζουν πολλές ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου, παρουσιάζουν τα δείγματα δουλειάς τους σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού. Η interzum αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τους επιχειρηματίες να έρθουν σε επαφή με άλλους επαγγελματίες, να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, εννιά εταιρείες εντυπωσίασαν με τα περίπτερά τους, οι οποίες ήταν οι κάτωθι:

CMS S.A. Compania Madeira Systems

F.I.MI.S DRAWER SYSTEMS S.A.

Thrace Nonwovens & Geosynthetics S.A. 

Alfa Wood S.A.

Nikou S.A.

Xylokat Katsanis Styl. Abette

COMO – S. Chaniotis & Co.

Dimou Design

K. Xenakis & SIA OE (KKERWIT)

Η Interzum σε αριθμούς!

1.732 εταιρείες από 60 χώρες

Εκθεσιακός χώρος 187.400 τετραγωνικών μέτρων

368 εκθέτες από την Γερμανία

1.364 εκθέτες από άλλες χώρες

69.000 επισκέπτες από 152 χώρες

Η επόμενη Interzum έχει προγραμματιστεί για 21-25/5/2019