Το EPIPLEON στην 14η SICAM

To EPIPELON και η Medwood βρέθηκαν για μία ακόμα χρονιά στο Πορδενόνε της Ιταλίας και στην κορυφαία διεθνή έκθεση εξαρτημάτων, αξεσουάρ και ημικατεργασμένων προϊόντων για τη βιομηχανία επίπλων.

Η 14η διοργάνωση της SICAM, που πραγματοποιήθηκε στο Pordenone από την Τρίτη 17 έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε με ανταπόκριση πέρα από τις καλύτερες προσδοκίες: με περισσότερους από 650 εκθέτες από την Ιταλία και 34 ξένες χώρες, η έκθεση σηματοδότησε μια πραγματική επιβεβαίωση της δύναμης και ζωντάνια του κλάδου εξαρτημάτων και αξεσουάρ για τη βιομηχανία επίπλων, σηματοδοτώντας τη στιγμή των επιλογών και των αποφάσεων για τα έπιπλα που θα προταθούν στις κύριες διεθνείς εκθέσεις της επόμενης χρονιάς.

Από την έκθεση πέρασαν πάνω από 20.000 επισκέπτες εκπροσωπώντας περισσότερες από 9.000 εταιρείες και 112 χώρες. Κατά τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους καλύτερους προμηθευτές τους που είχαν κατακλύσει δέκα αίθουσες συνολικής επιφάνειας 18.420 m2.  Στην έκθεση προτάθηκαν και αυτή τη χρονιά πολλές νέες καινοτομίες σε όλους τους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας. Όπως πάντα, οι επαγγελματικές συναντήσεις υψηλού προφίλ και οι εμπορικές σχέσεις ήταν το χαρακτηριστικό γνώρισμα της Έκθεσης: «Επιβεβαίωσαν τον εαυτό τους ως ισχυρό σημείο της μορφής SICAM» υπογράμμισε σχετικά ο Carlo Giobbi, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία αυτής της έκδοσης για να ανακοινώσει την παράδοση. της διοίκησης της SICAM προς την Carolina Giobbi και τον Michele Giobbi.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν, τόσο ως εκθέτες όσο και ως επισκέπτες στην SICAM, συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν ένα πολύ υψηλό ποσοστό πιστότητας. Ήδη στο τέλος αυτών των τεσσάρων ημερών της έκθεσης, οι διοργανωτές έλαβαν περισσότερες αιτήσεις από ό,τι στο παρελθόν για να συμμετάσχουν στην επόμενη διοργάνωση: ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα που η ίδια η αγορά συνεχίζει να παρέχει, βλέποντας την αποτελεσματικότητα της έκθεσης, ο χρόνος του και η τοποθεσία του στην καρδιά της Βορειοανατολικής πλευράς το σύνολο των παραγόντων που το κάνουν να επιλέγεται κάθε χρόνο ως το ιδανικό σημείο συνάντησης.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και για το νεοσύστατο “Enjoy Pordenone with SICAM”, της πλατφόρμας που δημιουργήθηκε από τον Δήμο του Pordenone για να γιορτάσει μια έκθεση που προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους που μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε περισσότερα από 90 ραντεβού, συναντήσεις, εκθέσεις και πρωτοβουλίες στο το κέντρο της πόλης.

Ως εκ τούτου, το ραντεβού για την SICAM του 2024 έχει ήδη οριστεί στο Pordenone, από την Τρίτη 15 έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.