Διπλό βραβείο για την EGGER

DEU, Frankfurt, 12.02.2016. German Design Award (GDA) 2016 wird vom Rat für Formgebung verliehen. Portrait.

Μεγάλη διάκριση για την EGGER, η οποία κέρδισε δυο βραβεία στο German Design Award 2017, μέσα από 4.000 συμμετοχές.

Η ταινία περιθωρίου με τον κωδικό Doppia Black-Gold, καθώς κι η νέα επιφάνεια ST76 Matex Rough Matt, βραβεύτηκαν στην κατηγορία «υλικά κι επιφάνειες» με τη διάκριση της ειδικής μνείας. Η απονομή θα γίνει στην Φρανκφούρτη το Φεβρουάριο του 2017.

Ως γνωστόν η EGGER είναι μια εταιρεία η οποία καινοτομεί και τολμά να επενδύσει σε νέα σχεδιαστικά και υλικοτεχνικά trends. Με βάση αυτά, η κριτική επιτροπή επέλεξε τα δυο νέα προϊόντα της EGGER, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη πορεία των προϊόντων PerfectSense Gloss, Matt lacquered boards, αλλά και όλης της collection της εταιρείας για τα laminate πατώματα. Όπως άλλωστε δήλωσε κι ο επικεφαλής marketing της EGGER Hubert Höglauer, «Η απονομή του βραβείου αποτελεί την ύψιστη αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας μας να δίνει στους πελάτες της το καλύτερο δυνατό προϊόν».

Η ταινία περιθωρίου Doppia είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για πολυτελή έπιπλα για κάθε χώρου του σπιτιού σας. Όπως και η επιφάνεια με την ματ υφή, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το καταναλωτικό κοινό, μιας κι αποπνέει την απαιτούμενη πολυτέλεια.