Στα ίδια επίπεδα με πέρσι η φετινή Intermob

Απόλυτα ευχαριστημένοι είναι οι επαγγελματίες που συμμετείχαν στην Διεθνή Έκθεση Intermob 2016, μιας και πλήθος επισκεπτών κατέκλυσε τους εκθεσιακούς χώρους, με σκοπό να δουν από πρώτο χέρι όλα τα νέα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής επίπλου.

Η Intermob άνοιξε τις πύλες της στις 22 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Tuyap, όντας ένα από τα μεγαλύτερα event στην Ευρασία. Εκεί το παρόν έδωσαν 861 εκθέτες από 30 διαφορετικές χώρες, ενώ την επισκέφθηκαν 71.581 επισκέπτες. Εκ των οποίων οι 7.698 ήρθαν από 103 χώρες του κόσμου. Ο συνολικός εκθεσιακός χώρος είχε μια έκταση 120.000 τετραγωνικών μέτρων, καταλαμβάνοντας 14 αίθουσες.

Με απώτερο σκοπό το άνοιγμα σε διεθνείς αγορές
Κύριος σκοπός των διοργανωτών ήταν η φετινή Intermob να διευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντες των συμμετεχόντων, δίνοντας τους το απαραίτητο «άνοιγμα» και σε άλλες αγορές. Κάτι που επετεύχθη χάρη στην προσέλευση κοινού από πολλές χώρες, όπως η Αλγερία, η Αρμενία, η Βουλγαρία κ.α., καθώς και από 47 χώρες της Τουρκίας.

To ειδικό section Promatt
Παράλληλα με την Intermob και την παρουσία των τελευταίων μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου, υπήρχε και ένα ειδικό τμήμα με την ονομασία Promatt. Εκεί υπήρχε ένας εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος με προϊόντα από το κλάδο της στρωματοποιίας, με τους ιθύνοντες της έκθεσης να αναφέρουν, ότι αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Μάλιστα ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος τομέας έχει όλες τις προδιαγραφές για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη την οποία θα δούμε στις προσεχείς εκθέσεις, με την Intermob να ανακηρύσσετε σε meeting point για τον συγκεκριμένο κλάδο.

Εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών
Παράλληλα διοργανώθηκαν κι άλλα event κατά τη διάρκεια της Intermob που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του κοινού. Ένα από αυτά έφερε την ονομασία «Το ταξίδι για τον σχεδιασμό του ξύλου» που διοργάνωσε ο AEMDER (Woodworking Industry Engineers Association), καθώς και η ημερίδα για το μέλλον της δασικής βιομηχανίας, την οποία υλοποίησε η Forestry Industry Businessmen Association. Αμφότερες οι ημερίδες αυτές έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης από τους συμμετέχοντες.

Το επόμενο ραντεβού τον Οκτώβριο του 2017
Όπως δήλωσαν κι υψηλά ιστάμενα στελέχη της διοργάνωσης, η επόμενη Intermob αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή, μιας και σκοπεύουν να ενδυναμώσουν αρκετά και το section των στρωμάτων, το οποίο συνδυαστικά θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το προφίλ της Intermob, διατηρώντας την επιτυχία της, αλλά και την αποτελεσματικότητά της προς όφελος των επαγγελματιών που συμμετέχουν. Η επόμενη Intermob θα πραγματοποιηθεί στις 14-18 Οκτωβρίου 2017.