Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην MEDWOOD!

Η 7η MEDWOOD, η οποία αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της στις 26 Απριλίου του 2018! Οι ετοιμασίες ήδη έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Όπως ακριβώς επιβάλλεται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο!

Το ξύλο είναι ένα διαχρονικό υλικό, αγαπητό από μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού σε παγκόσμια κλίμακα. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν η έκθεση θεσμός για το κλάδο επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan Expo. 

Οι νέες τάσεις του κλάδου

Η 7η MEDWOOD θα αποτελέσει το ιδανικό πεδίο για τον κάθε επαγγελματία που θέλει να εκθέσει σε ένα ευρύ και στοχευμένο κοινό, όλα τα νέα προϊόντα του, αλλά και τις νέες τάσεις του κλάδου του ξύλου και του επίπλου. Κάθε MEDWOOD αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα για την άμεση επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών για τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και οτιδήποτε αφορά τον βιοκλιματικό σχεδιασμό και τις νέες τάσεις στις τεχνικές δόμησης με ξυλεία. Για ακόμα μια χρονιά, η MEDWOOD αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών οίκων τόσο του εξωτερικού, όσο και της εγχώριας αγοράς!

Με έμφαση στην εξωστρέφεια

Οι περισσότεροι επαγγελματίες του κλάδου αποβλέπουν για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους την έξοδο σε διεθνείς αγορές. Η MEDWOOD καλύπτει με εξαιρετικό τρόπο το κενό στις προσπάθειες εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας όλους τους κατάλληλους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου, μέσω των οργανωμένων επισκέψεων δυνητικών αγοραστών και επενδυτών.

Ξενοδοχειακή αγορά & τουρισμός οι πυλώνες της οικονομίας

Διαρκή δημοσιεύματα  θέλουν το τουρισμό να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ελληνικής οικονομίας, μιας και κινεί την παρούσα χρονική στιγμή τη ρευστότητα της χώρας μας. Απόλυτα αναμενόμενο η MEDWOOD 2018, να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και προβολή του ξενοδοχειακού κλάδου μέσω εκτεταμένων συνεργασιών με φορείς του τουρισμού και της φιλοξενίας. Ήδη τα project που εκπονούνται είναι πολλά και ανέρχονται σε αρκετά δις ευρώ! 

Παράλληλα με την MEDWOOD ακόμα μια έκθεση, η DOMOTEC

Σκοπός της διοργάνωσης της MEDWOOD είναι η αποδοτικότερη και επιτυχημένη συμμετοχή κάθε εταιρείας σε αυτή. Για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η προβολή της εταιρείας σας, στο πλαίσιο της MEDWOOD διοργανώνεται μια ακόμα παράλληλη έκθεση, η DOMOTEC, που θα πραγματεύεται την δόμηση και την ανακαίνιση! Ο συνδυασμός αυτών των εκθέσεων αναμφίβολα θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για τους επισκέπτες, κάτι που μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τις συμμετέχουσες εταιρείες. Παράλληλα, δημιουργείται και μια νέα δυναμική στο κλάδο της δόμησης και της ανακαίνισης, η οποία θα στηρίζεται σε συνέργιες και σε νέες πρακτικές!