Δυναμική η παρουσία της EGGER στην SICAM 2016

retouched by Heinrich Prantner

H EGGER στη φετινή SICAM 2016 παρουσιάζει την πλήρη κι ανανεωμένη γκάμα προϊόντων της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ταινίες περιθωρίου.

Για ακόμα μια χρονιά η έκθεση SICAM συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον του κλάδου ξύλου κι επίπλου, μιας κι εκεί δίνουν το παρόν οι μεγαλύτερες εταιρείες, αποκαλύπτοντας όλα τους τα νέα προϊόντα και τις τελευταίες καινοτομίες τους. Σε αυτό το μοτίβο κινείται κι γνωστή μας εταιρεία EGGER η οποία μαζί με την εταιρεία Roma Plastik Gebze παρουσιάζουν στους επισκέπτες όλη τη γκάμα στις ταινίες περιθωρίου, αλλά και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς γύρω από αυτές.

Άλλωστε η φιλοσοφία της EGGER είναι πως για να είναι τέλειο ένα προϊόν, πρέπει να είναι κι άψογα φινιρισμένο. Για το λόγο αυτό, κι αφού οι ιθύνοντες του ομίλου διαπίστωσαν ένα μικρό κενό στο portfolio τους για τους βιομηχανικούς πελάτες τους κι έτσι αποφάσισαν να διευρύνουν την γκάμα τους. Για το λόγο αυτό άλλωστε η EGGER αποφάσισε να επενδύσει σε μια δεύτερη μονάδα παραγωγής ταινιών περιθωρίου στο Brilon.