Επιτυχημένο το event της Centro

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το event της CENTRO “UPGRADE YOUR PROJECT“, με θέμα: “Σύγχρονες εφαρμογές υλικών στο σχεδιασμό του χώρου και του επίπλου” το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαΐου, στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Kanelli S.A. 

To styling του χώρου επιμελήθηκε η Αρχιτέκτων και Designer του γραφείου Bllenddesignoffice, Ελένη Μπρασίνικα, η οποία μέσα από μια εξαιρετική προσέγγιση ανέδειξε τη σχεδιαστική πρόταση της CENTRO, σε συνδυασμό με την συνύπαρξη οργανικών και φυσικών υλικών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων βραβευμένοι αρχιτέκτονες, εκπρόσωποι σημαντικών αρχιτεκτονικών γραφείων, designers και επαγγελματίες του χώρου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Communication Manager της εταιρείας Cleaf, Luca Pangrazzi, ο οποίος αναφέρθηκε στις διεθνείς σχεδιαστικές τάσεις στον χώρο του επίπλου, μεταφέροντας την πρόσφατη εμπειρία από το Salone del Μobile του Μιλάνο, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα .

Σε μία βραδιά με βασικό συστατικό την υψηλή αισθητική και το σύγχρονο design, σε συνδυασμό με ποιοτική μουσική και πολύ καλή διάθεση, η CENTRO παρουσίασε νέες εφαρμογές στο χώρο του επίπλου κουζίνας και του καθιστικού, του βεστιαρίου, αλλά και των customized επίπλων για Projects, δείχνοντας τη δυναμικής της. Οι καλεσμένοι σχολίασαν θετικά την παρουσία της CENTRO και ευχήθηκαν να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της ως μία από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο του επίπλου.

Η CENTRO, ένα brand της Nikolidakis Group, είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του επίπλου, με 23 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, αλλά και παρουσία σε πάνω από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και αναλαμβάνει, εκτός των άλλων, μεγάλα project σε όλο τον κόσμο.

Η CENTRO ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στο event και την τίμησαν με την παρουσία τους, την εταιρία KANELLI με τον υπέροχο εκθεσιακό χώρο, το περιοδικό Archisearch, την Design Ambassador, καθώς επίσης και τις εταιρίες FLOS, LUCE Ataliotis και LG Hellas για την υποστήριξή τους.

Φωτογραφίες: Maria Pachou