Εξαιρετικά «δυνατή» η EGGER στην Interzum

 

Η EGGER στην Interzum 2015, διέθετε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 600 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο παρουσίασε όλες τις νέες ιδέες και καινοτομίες των σχεδιαστών της εταιρείας τόσο στον τομέα του σχεδιασμού, όσο και στων νέων επιφανειών, οι οποίες αναμένεται να κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια.

Με το motto «Προοπτικές» οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας έκαναν ξεκάθαρο το τι ήθελαν να προβάλλουν στην μεγάλη έκθεση που έλαβε χώρα στην Κολονία.

Η EGGER παρουσίασε όλες τις νέες τεχνοτροπίες για τις επιφάνειες φινιρίσματος, οι οποίες κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Όπως άλλωστε τόνισε κι ο Ulrich Bühler, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της EGGER: «Η Interzum αποτελεί ένα ιδανικό χώρο για να προβάλουμε όλα μας τα νέα προϊόντα, αλλά και όλες τις νέες τάσεις στο σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση. Βλέπουμε τον εαυτό μας, ως ένα αφοσιωμένο πάροχο στο τομέα του σχεδιασμού και της ξυλείας. Για το λόγο αυτό και φέτος καινοτομήσαμε, βάζοντας αρκετά ψηλά τον πήχη».

Συνεχής ανάπτυξη

Ως γνωστόν η EGGER είναι μια εταιρεία η οποία αναπτύσσεται συνεχώς, όπου μέσα από αυτή την ανάπτυξη κατορθώνει να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στο αγοραστικό της κοινό. Οπότε η καινοτομία είναι στην καθημερινή ατζέντα των στελεχών και των σχεδιαστών της εταιρείας.

Στα πλαίσια της Interzum 2015 η EGGER παρουσίασε τα νέα ποιοτικά της προϊόντα στον τομέα των επιφανειών, σε ματ και γυαλιστερό φινίρισμα. Με την καινοτομία PerfectSense η EGGER μπορεί και προσφέρει υψηλής ποιότητας μελαμίνες, αυξημένης αντοχής. Χάρη στη τεχνολογία PerfectSense, ακόμα και στις γυαλιστερές επιφάνειες δεν μένουν δακτυλικά αποτυπώματα όσες φορές κι αν ακουμπήσετε το χέρι σας, όπως και στις ματ.

Για να επιτευχθεί αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, η EGGER χρησιμοποιεί τεχνολογία UV, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο συναντάτε σε αρκετά ακριβότερες επιφάνειες, με την ειδοποιό διαφορά ότι συναντάτε σε αρκετά πιο προσιτές τιμές.

Το συγκεκριμένο προϊόν αποδεικνύεται ιδανικό για κάθε είδους χρήση, μιας και εμφανίζεται ιδιαίτερα ανθεκτικό σε γρατζουνιές.

 

Πλήρης γκάμα

Πέρα όμως από τα προαναφερθέντα προϊόντα, η EGGER παρουσίασε και άλλα δείγματα δουλειάς της. Εντυπωσιακές ήταν οι χρωματιστές μελαμίνες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε κατασκευή που επιθυμείτε. Το ενδιαφέρον όμως κέντρισε κι ένας νέος πάγκος κουζίνας, διαθέσιμος σε πέντε διαφορετικές υφές, ο οποίος θυμίζει «κανονικό» ξύλο! Εξίσου εντυπωσιακό όμως ήταν και το project MatchworX 2.0, μέσω του οποίου η EGGER κάνει ένα μοναδικό παιχνίδι, ταιριάζοντας φαινομενικά αντίθετα βιομηχανικά ντεκόρ. Μάλιστα το φάσμα των επιλογών είναι αρκετά διευρυμένο, συνδυάζοντας το κομψό με το κλασικό.