Green River: Mια διαδρομή 30 ετών!

Πριν από 30 χρόνια, τα αδέρφια της οικογένειας Τζερμπίνου, Γιάννης και Κυριάκος, ιδρύουν την επιχείρηση ΑΦΟΙ Γ. ΤΖΕΡΜΠΙΝΟΣ Ο.Ε. ή διαφορετικά Green River, με στόχο και όραμα να προσφέρουν στο χώρο του ελληνικού επίπλου την ποιότητα και τις αρχές που κληρονόμησαν από την παράδοση του Έλληνα επιπλοποιού, δυο γενιές πριν, από τον παππού και τον πατέρα της οικογένειας Τζερμπίνου.

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά από το μακρινό 1946 όπου ο Γιώργος Τζερμπίνος διατηρεί παραδοσιακό εργαστήριο και αργότερα έκθεση επίπλων. Το 1986, ο Γιάννης και ο Κυριάκος Τζερμπίνος αναλαμβάνουν την επιχείρηση, προσφέροντας νέες προοπτικές, καινοτόμες ιδέες αλλά και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες σε νέους τομείς. Παράλληλα, ξεκινούν και οι εισαγωγές από το εξωτερικό αλλά και ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής μονάδας, έτσι ώστε να κατασκευάζει κουφώματα, εξωτερικές και εσωτερικές θύρες, θωρακισμένες και πυράντοχες πόρτες πιστοποιημένες από τον κατάλληλο φορέα (βάση πρότυπου B.S.(ΒRITISH STANDAR)476, ινστιτούτο δοκιμής EXOVA WARRINGTONFIRE στην Αγγλία το οποίο αναγνωρίζεται από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης της Ελλάδος), έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, με εξειδικευμένες εφαρμογές σε μασίφ MDF.

Με όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας

Το βασικότερο όμως είναι ότι η εταιρεία Green River διαθέτει για τα προϊόντα της, πιστοποιητικά ποιότητας, ακολουθώντας μια σειρά διεργασιών κάτω από το πρότυπο ISO 9001:2015 για την διαχείριση της ποιότητας, καθώς και το πρότυπο OHSAS 18001 για την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας, ακολουθώντας όλους τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Πρότυπο CE. Με το πέρασμα των χρόνων, ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας αλλάζει σε Green River. Στα ευρύτερα πλαίσια της εξέλιξης και ανανέωσης, το 1996 η εταιρία διενεργεί το σημαντικότερο επιχειρηματικό της άλμα, μέχρι τη δεδομένη στιγμή: Μεταφέρει την έδρα της σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Ροΐτικα Πατρών, οι οποίες ξεχωρίζουν για την άψογη κτιριακή υποδομή, το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με το έμπειρο και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

Η νέα εποχή για την Green River

Το 2009 αποτελεί καταλυτικής σημασίας χρονιά για την Green River, καθότι προχωρά σε μια σειρά αλλαγών σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την επιχείρηση. Αλλάζει το λογότυπο της ώστε να ανταποκρίνεται στη νέα πολιτική και φιλοσοφία της, καθώς και την έδρα της. Συγκεκριμένα από τα Ροΐτικα που εδρεύει και είναι η παραγωγή και τα γραφεία της επιχείρησης, με μεταφέρεται παράλληλα και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στη ΒΙΠΕ Πατρών σε ένα άψογο εργονομικά και άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο που στεγάζει όλες τις γραμμές παραγωγής και αποθήκες της εταιρίας. Σήμερα, λοιπόν, η Green River χρησιμοποιεί άριστες πρώτες ύλες, καθώς και υπερσύγχρονη διαδικασία παραγωγής με νέα καινοτόμα μηχανήματα CNC έτσι ώστε να μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα με απαράμιλλη ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση. Mε στόχο την άψογη εξυπηρέτησή του πελατειακού της κοινού και την φιλική διάθεση, η Green River επιμένει στο πνεύμα της οικογενειακής επιχείρησης και αναπτύσσει προσωπικές συνεργασίες σε συνδυασμό με υψηλή επαγγελματική εξυπηρέτηση. Έτσι, στεκόμαστε δίπλα σας, έτοιμοι πάντα να ανταπεξέλθουμε και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες πόρτες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σήμερα η Green River, παρουσιάζει νέες σειρές εσωτερικών πορτών, με ανανεωμένα σχέδια και τρόπο κατασκευής οι οποίες ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της σύγχρονης διακόσμησης. Παράλληλα, η εταιρία κάνει εξαγωγές σε Ευρώπη και Αφρική.