Η νέα εποχή της STEROPAL

Η παγκόσμια αγορά της εσωτερικής διακόσμησης και επιπλοποιίας αλλάζει ραγδαία. Τα μεγάλα brands του κλάδου στην προσπάθεια τους για διαφοροποίηση και καινοτομία αναπτύσσουν νέα προϊόντα και νέες τάσεις κατακλύζοντας τις αναπτυγμένες αγορές.

Ταυτόχρονα το σύνολο των μεγάλων επιχειρήσεων έχει εντάξει στον στρατηγικό τους σχεδιασμό και στην οργανωτική τους δομή, την πελατοκεντρική προσέγγιση μέσω συστημάτων CRM δίνοντας την σωστή αξία σε κάθε πελάτη μεμονωμένα. Εάν λοιπόν θα έπρεπε να επιλέξουμε τρεις βασικούς άξονες τους οποίους θα πρέπει να ακολουθεί και συνάμα να αναπτύσσει μια σύγχρονη επιχείρηση ώστε να επιτύχει τους στόχους της, θα επιλέγαμε τους παρακάτω :

• Ικανότητα να αντιλαμβάνεται τις αλλαγές της αγοράς και να προσαρμόζεται σε αυτές

• Πελατοκεντρική προσέγγιση σε όλες της δομές της

• Καινοτομία και διαφοροποίηση

Μία από τις Ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου της βιομηχανικής ξυλείας και των υλικών επιπλοποιίας που ανταποκρίνεται απόλυτα στις νέες συνθήκες της αγοράς είναι η STEROPAL. Η STEROPAL έπειτα από 32 χρόνια από την ίδρυσή της συνεχίζει και το 2017 να εξελίσσεται και συγχρόνως να ακολουθεί τις νέες τάσεις της αγοράς. Μέσα στους κύριους στόχους της είναι η προτεραιότητα στα διεθνή πρότυπα, στην καινοτομία και θέλει να γίνει η αγαπημένη εκείνων που εστιάζουν στην ποιότητα, την αισθητική και το στυλ. Ο προϊοντικός  κατάλογος  της εταιρείας, επεκτείνεται με νέα προϊόντα τα οποία συνθέτουν ολοκληρωμένες λύσεις  και οδηγούν  στην καινοτομία και το σύγχρονο design. Η STEROPAL είναι μεταξύ των μεγαλύτερων διανομέων βιομηχανικής ξυλείας και υλικών επιπλοποιίας στην χώρα μας, με ηγετική θέση στις πωλήσεις και στις υπηρεσίες επεξεργασίας. Ως ο κορυφαίος διανομέας  EGGER στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε ο Αυστριακός κολοσσός να μην κατέχει το κυρίαρχο μερίδιο στα πλάνα της εταιρείας και για εφέτος.

Βασικά projects τα οποία υλοποιεί η STEROPAL εντός του 2017 είναι:

1. EGGER

a. Decorative Collection  2017-2019 μελαμίνες: 156 χρώματα και υφές στο απόγειο της εξέλιξης καθώς μιμείται απόλυτα την οπτική αλλά και την απτική αίσθηση των πρωτογενών υλικών, όπως το ξύλο , η πέτρα, το μέταλλο και το ύφασμα,  σε  4 πάχη  8mm,18mm,25mm,38mm, όλα ετοιμοπαράδοτα.

b. Νέα συλλογή πάγκων 2017-2019: Επιφάνειες υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τους πιο μοντέρνους χρωματικούς τόνους  σε  décor πέτρας , κεραμικές, απομίμηση ξύλου και γρανίτη.

c. VDS – O  κόσμος μας στα χέρια σας: Υποστήριξη στον συνδυασμό και την επιλογή των επιφανειών με το εξαιρετικό σε σχεδίαση  design guide, όπως επίσης και σε ηλεκτρονική μορφή με το νέο application της εταιρείας το virtual design studio VDS της EGGER. Το νέο αυτό συμβουλευτικό εργαλείο μας δίνει την δυνατότητα να οπτικοποιήσουμε εύκολα τις ιδέες μας  αλλά και τις ιδέες  των πελατών μας.

d. OSB 3: Είσοδος της εταιρείας στο χώρο και των δομικών στοιχείων με εισαγωγή και διανομή επιφανειών υψηλής αντοχής και εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες.

e. MDF: Νέα εισαγωγή και είσοδός της εταιρείας στην διανομή του γυμνού MDF, μεσαίας πυκνότητας, πάνελ κατάλληλο κυρίως για χρήση σε υψηλής ποιότητας έπιπλα και εσωτερική διακόσμηση.

2. AGT: Επιφάνειες σε νέα συλλογή χρωμάτων 2017 και στόχο την αναγνώριση του προϊόντος ως κορυφαίο value for money της ελληνικής αγοράς.  

a. High Gloss

b. Soft Touch 

c. Power Gloss 

d. Wood Decor  

3. SADO BY Garis: Νέα συστήματα συρταριών MINIBOX και INBOX σε απόλυτη αρμονία λειτουργικότητας, αισθητικής και απόδοσης.  Πρόταση ολοκληρωμένη σε συνδυασμό με αντιολισθητικό πάτο της AGOFORM.

4. INOXA – COMBI’S & COMPACT: Τα νέα πατενταρισμένα συστήματα ραφιών (φασόλια) και magic corner για γωνιακά ντουλάπια κουζίνας, Ιταλικής προέλευσης, ποιότητας και design.

Κύρια χαρακτηριστικά

a. Εξειδίκευση του εργοστασίου παραγωγής

b. Αθόρυβη λειτουργία

c. Απροβλημάτιστη ολική εξαγωγή

d. Ανεξάρτητα ράφια

e. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση

5. REHAU: Πρόταση της STEROPAL, ο συνδυασμός της νέας συλλογής πάγκων του Egger με αρμοκάλυπτρο της Rehau κωδικός  112 σε ίδιο χρωματισμό και décor.

6. STEROPAL NEW SITE 2017: Νέα ιστοσελίδα με μοντέρνα δομή και ελκυστικό design.  O επισκέπτης θα αποκομίζει μια ολοκληρωμένη προϊοντική εικόνα με ευκολία και ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερώνεται για τα νέα της STEROPAL και για τις υπηρεσίες επεξεργασίας που παρέχονται από την εταιρεία.

7. CRM: Υποστήριξη του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας, με την υιοθέτηση συστήματος διαχείρισης πελατών CRM. Στόχος η αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και η βέλτιστη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.