Μαρμούρης Α.Ε.

Η εταιρεία ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της από ένα μικρό κατάστημα ειδών επιπλοποιίας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το 1979.  Σήμερα εδρεύει σε ιδιόκτητο χώρο 51 στρεμμάτων με μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις 13.000 τμ. στο 17ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας.  Καθώς η νέα γενιά συμμετέχει, η εταιρεία αναπτύσσεται και εκσυγχρονίζεται σε όλους τους τομείς κάνοντας αισθητή την παρουσία της μέσω της νέας ιστοσελίδας αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου προβάλλεται.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. είναι η χονδρική πώληση υλικών επιπλοποιίας όπως:

Hanex: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ομογενοποιημένων ακρυλικών επιφανειών HANEX και των αυτοκόλλητων επιφανειών και πλακιδίων εσωτερικού χώρου BODAQ του Κορεάτικου κολοσσού Hanwha L&C.

DTC: Θυγατρική μεγάλου Κινεζικού ομίλου που κατασκευάζει έτοιμα πλαϊνά συρταριών, μεντεσέδες, οδηγούς συρταριών και εξαρτήματα επιπλοποιίας με δικό τους σχεδιαστικό τμήμα και καθετοποιημένη παραγωγή.

Sugatsune: Θυγατρική Ιαπωνικού ομίλου που ιδρύθηκε το 1930 στο Τόκυο, σχεδιάζει και κατασκευάζει εξαρτήματα για εφαρμογές στην βιομηχανία, την επιπλοποιία, την κινητή τηλεφωνία, την αρχιτεκτονική σε κορυφαία ποιότητα και με κατοχυρωμένες καινοτομίες.

Fulterer: Η γνωστή Αυστριακή εταιρεία που κατασκευάζει οδηγούς συρταριών, απλούς, τηλεσκοπικούς, ανοξείδωτους, βαρέως τύπου, αμορτισέρ, φρένα οδηγών κα.

Geman – MGS: Προϊόντα γερμανικού σχεδιασμού σε απορροφητήρες αλλά και μια ποικιλία υλικών επιπλοποιίας (μεντεσέδες, αμορτισέρ λαδιού, αναρτήρες κα)

Εκτός από τις παραπάνω επωνυμίες στις οποίες έχει την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα, η εταιρεία διακινεί μια τεράστια ποικιλία προϊόντων επώνυμων οίκων του εξωτερικού σε υλικά επιπλοποιίας,  κιγκαλερίας και υλικών συσκευασίας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε:

Τηλ.: 23940 52410-11

Website: www.marmouris.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Μαρμούρης-AΕ-Marmouris-SΑ-1647923048759087