Ν. Παλληκάρης Α.Ε.

Η εταιρεία Ν. Παλληκάρης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και από τότε δραστηριοποιείται στο χώρο του ξύλου. Ιδιοκτήτης και ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Νικόλαος Κ. Παλληκάρης.

Κατά το ξεκίνημα της, το αντικείμενο της εταιρείας ήταν η διακοσμητική ξυλεία (προφίλ). Με την πάροδο των χρόνων, η δραστηριότητα της επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς όπως οι μεσόπορτες από MDF, τα πορτάκια κουζίνας, οι πάγκοι και πόρτες laminate.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ν.Παλληκάρης Α.Ε. είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία κατασκευής, και όχι εισαγωγής, laminate πόρτας, σε όλο το φάσμα της. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη ΒΙ. ΠΕ. Μεγάρων, σε ένα χώρο 32.000τμ εκ των οποίων τα 14.500τμ είναι στεγασμένα. Στο σύνολό της, η εταιρεία απασχολεί 70 εργαζόμενους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας έγκειται στη διαρκή αναζήτηση προϊόντων υψηλής ποιότητας για την πλήρη κάλυψη της αγοράς. Παράλληλα, η εταιρεία, έχο ντας ως έναν από τους κύριους στόχους της την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, προβαίνει σε συνεχείς βελτιώσεις των υπηρεσιών και των τρόπων συνεργασίας καθώς ακόμη προσπαθεί να παρέχει λύσεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Σε αυτή τη λογική λοιπόν, η Ν. Παλληκάρης Α.Ε., δηλαδή αναζητώντας συνεχώς προϊόντα υψηλής ποιότητας, λαμβάνει μέρος στις μεγαλύτερες εκθέσεις του χώρου στην Ελλάδα (Medwood – Interwood)