STEROPAL: μινιμαλιστική και μοντέρνα σχεδίαση

H STEROPAL είναι μια οικογενειακή εμπορική επιχείρηση με όραμα και αδιάκοπη δυναμική παρουσία στην αγορά από το 1985. Βασικοί άξονες των δραστηριοτήτων της είναι η εισαγωγή και η διάθεση βιομηχανικής ξυλείας, υλικών επιπλοποιίας και εξοπλισμού κουζίνας.

Συγκεκριμένα, παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις της αγοράς, ξεχωρίζει και εμπορεύεται όλα τα επιμέρους προϊόντα που απαρτίζουν ολοκληρωμένα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, μπάνιου, γραφείου, ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, εκπροσωπώντας κορυφαία brands του χώρου.

Ταυτόχρονα λειτουργεί τμήμα επεξεργασίας με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για τεμαχισμό επιφανειών με σύστημα βέλτιστης κοπής (Nesting), διάτρηση, CNC και συγκόλληση περιθωρίων με την υποστήριξη σχεδιαστικού τμήματος για υπηρεσίες με εξαιρετικά ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η STEROPAL στεγάζεται σε υπερσύγχρονους ιδιόκτητους χώρους συνολικού εμβαδού 7.000m2 σε τρία κτίρια με άνετα γραφεία, έκθεση και χώρους κατεργασίας και οργανωμένης αποθήκευσης των προϊόντων της, με προγραμματισμένη επέκταση στο άμεσο μέλλον.

Συνεχώς επενδύει σε σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανοργάνωση με τα πιο εξελιγμένα συστήματα ERP, CRM και WMS. Η εκπαίδευση του προσωπικού και η διαμόρφωση ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας βρίσκονται στις προτεραιότητες της επιχείρησης. Οι άνθρωποι της STEROPAL ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, μένοντας προσηλωμένοι στις αξίες που διέπουν όλες τις σχέσεις συνεργασίας, από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Σχεδιαστικές τάσεις 2022

Οι ανοιχτοί εσωτερικοί χώροι που εναρμονίζονται οπτικά και παρέχουν τη δυνατότητα πολυλειτουργικής διαβίωσης είναι η βασική τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Η STEROPAL διαθέτει ετοιμοπαράδοτες πάνω από 300 διαφορετικές επιφάνειες (μελαμίνες, φορμάικες, πάγκους εργασίας, ακρυλικές επιφάνειες, δάπεδα laminate) κορυφαίων εργοστασίων που καλύπτουν όλες τις σχεδιαστικές και κατασκευαστικές ανάγκες για σύγχρονες κουζίνες, μοντέρνα έπιπλα και χώρους οικιακούς ή επαγγελματικούς που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Οι αυθεντικοί τύποι ξύλου και η γοητεία της αφής παραμένουν ένα σταθερό στοιχείο σχεδιασμού μοντέρνων χώρων. Οι ρωγμές είναι αισθητές, οι ρόζοι βαθαίνουν, οι ανομοιομορφίες και οι ατέλειες ή η φθορά χρησιμοποιούνται σκόπιμα για να επιτευχθεί ένα φυσικό φινίρισμα, γεμάτο συναίσθημα. Οι συγχρονισμένες υφές Feelwood της EGGER ταιριάζουν απόλυτα στην απτική απομίμηση μιας τέτοιας εμφάνισης. Σε συνδυασμό με απομιμήσεις ψυχρών υλικών, όπως το τσιμέντο, η πέτρα, το μέταλλο και απαλές, ουδέτερες ή σχεδόν μαύρες αποχρώσεις δημιουργούν χώρους με κομψές αντιθέσεις.

Οι λεπτοί πάγκοι στην κουζίνα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς χάρη στη μινιμαλιστική και κομψή όψη τους. Οι βελτιωμένοι πάγκοι Compact Laminate με πάχος μόλις 12mm συνδυάζουν εξαιρετική στιβαρότητα, αντοχή στην υγρασία και κομψή εμφάνιση. Οι λεπτοί πάγκοι PerfectSense Topmatt με ταινία περιθωρίου σε λευκό, μαύρο ή απομίμηση μαρμάρου είναι ιδανικοί για τη δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου σχεδίου κουζίνας ή επίπλου. Παρέχουν βελούδινη αίσθηση, καθαρίζονται εύκολα και έχουν μεγάλη αντοχή.

Το μαύρο εμφανίζεται όλο και περισσότερο στις επιφάνειες και δημιουργεί μια κομψή αντίθεση σε εξαιρετικά μοντέρνα σχέδια. Οι πολύ γυαλιστερές AGT High Gloss και οι εξαιρετικά ματ AGT SUPRAMAT επιφάνειες επιτρέπουν ήδη στο πιο σκοτεινό μονόχρωμο να μοιάζει εντελώς διαφορετικό. Η σκουρόχρωμη επίπλωση ακτινοβολεί απλότητα και κομψότητα – μέσα και έξω. Οι μεντεσέδες BLUM σε μαύρο όνυχα συμπληρώνουν διακριτικά τα έπιπλα και εντυπωσιάζουν οπτικά. Το ευρύ φάσμα του μαύρου ξαναβρήκε τον δρόμο του στη σχεδίαση και μέσω αξεσουάρ, όπως λαβές και μεταλλικά πλαίσια CANALI. Η νέα σειρά HYPER της INOXA με οδηγούς πλήρους ανάπτυξης και μαλακό κλείσιμο προσφέρει αποθηκευτικές λύσεις για γωνιακά και τυφλά ντουλάπια, τροφοθήκες και βαγονέτα σε μια ελκυστική μοντέρνα εμφάνιση.

Αν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μια μινιμαλιστική και μοντέρνα σχεδίαση οι προσόψεις επίπλων χωρίς πόμολα είναι η τέλεια επιλογή. Η STEROPAL προσφέρει ποικιλία επιλογών, όπως κρυφές χειρολαβές αλουμινίου CANALI, συρτάρια LEGRABOX ΤΟΒ, οδηγούς MOVENTO ΤΟΒ, συστήματα ανύψωσης ΗΚ ΤIP-ON BLUM, καθώς και έτοιμα πορτάκια με λαβή σε οποιοδήποτε σχέδιο της EGGER. Όλα αυτά αντικαθιστούν τα παλαιότερα ορατά πόμολα και δημιουργούν πολυτελείς κουζίνες και έπιπλα με ομοιόμορφη και καθαρή εμφάνιση.

Steropal.gr
17ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, Μελισσοχώρι, Τ.Κ. 570 18
Τηλέφωνο: +30 23940 32222
Fax: +30 23940 33003
E-mail: info@steropal.gr