VEKO: μια εταιρεία έκπληξη στην γείτονα χώρα!

Με την είσοδο στην Αλβανία από τα σύνορα της Κακαβιάς θα βρεθεί κανείς σε μια ευχάριστη έκπληξη συναντώντας την εταιρεία VEKO. Η εταιρεία αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή προσέγγιση στο χώρο της επεξεργασίας του ξύλου φτάνοντας καθετοποιημένα είτε μέσω της παραγωγής είτε της εμπορίας, από τα προϊόντα ξύλου μέχρι και το έπιπλο.

Τα περισσότερα από 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της δημιουργίας με βασικό υλικό το ξύλο έδωσαν εκτός από εμπειρία, τέχνη και γνώση – εφόδια που αξιοποιήθηκαν κάνοντας την βιομηχανία VEKO να αποτελεί την κορυφαία επιλογή τόσο στην Αλβανία όσο και στην Ελλάδα όπου δραστηριοποιείται. Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε από τους αδελφούς Κώτσια που με μεράκι ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία, η οποία γρήγορα γιγαντώθηκε και έφτασε πλέον να αξιοποιεί, δείχνοντας και το σεβασμό της εταιρείας στο περιβάλλον, ακόμη και τα υπολείμματα κατεργασίας για την παραγωγή άριστης ποιότητας πέλλετ.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με τη βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει και συνεχώς επεκτείνει, στην επεξεργασία και εμπορία βιομηχανικών προϊόντων ξύλου που εισάγει κυρίως από Σκανδιναβικές χώρες, στα δάπεδα διαθέτοντας παρκέτα από τις πιο αξιόλογες εμπορικές εταιρείες της Ευρώπης και της Αμερικής, στην παραγωγή πέλλετ Α1 κατηγορίας, ενώ έντονη παρουσία έχει και στο χώρο του επίπλου αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους οίκους επίπλων από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία VEKO έχει επεκτείνει τη δραστηριότητα της και σε ημιέτοιμα μέρη επίπλων αλλά και κατασκευές που δίνουν τη δυνατότητα στους «δημιουργικούς πελάτες» να συναρμολογήσουν μόνοι τους, με τα DO IT YOURSELF έπιπλα που διαθέτει.

Με την επέκταση της και στα Τίρανα με το επιβλητικό ακίνητο των 14.000 τ.μ. καθιερώθηκε πλέον ως η πιο δυναμική εταιρεία στο χώρο του ξύλου και του επίπλου, αλλά και της διακόσμησης. Και η ανοδική της πορεία δεν σταματά εδώ… Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ξεκίνησε την εκπαίδευση του προσωπικού της αλλά και μια επιστημονική συνεργασία ώστε να συνεχίσει να παρέχει λύσεις με επαγγελματισμό και σοβαρότητα σε κάθε πρόβλημα των πελατών της.

Η εταιρεία VEKO μέσα από την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας, τις συνεχείς επενδύσεις στη σύγχρονη τεχνολογία, την επένδυση στην κατάρτιση και εξειδίκευση του προσωπικού αλλά κυρίως με το σεβασμό που την διακρίνει προς τον καταναλωτή θα συνεχίσει την εξέλιξή της παραμένοντας δίπλα στους πελάτες της και παρέχοντας τους τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες τους.

Η VEKO επιλέγει και προσφέρει τα πιο αξιόπιστα ευρωπαϊκά εμπορικά σήματα διατηρώντας ταυτόχρονα την ισορροπία ποιότητας και τιμής. Παράγει υψηλής ποιότητας μασίφ ξύλινα πάνελ – ένα προϊόν πιστοποιημένο, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση του Ομίλου VEKO στην εγχώρια αγορά και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή στον τομέα της εμπορίας ξυλείας.

Η VEKO προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν κάθε στάδιο και ανάγκη των ξύλινων κατασκευών όπως: Ταβάνια, Πατώματα, Deck, Κορνίζες, Γωνιόκρανα, Σοβατεπί, Πρεβάζια, Αρμοκάλυπτρα, Κουπαστές, Κάγκελα, Σκάλες, Προφίλ, Πλανισμένη Ξυλεία, Καδρόνια, κλπ.