40 χρόνια Akritas

Η επιτυχημένη ελληνική εταιρεία Akritas φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας και παραμένει ως η μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας που λειτουργεί σε συνεχή βάση  με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα με συνέπεια και  σεβασμό προς τους πελάτες της.

Για το λόγο αυτό, αλλά και για να παρουσιάσει τη νέα της προϊόντική γκάμα, η εταιρεία διοργάνωσε μια επιτυχημένη ολοήμερη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο   21  Ιανουαρίου 2017,  στο ξενοδοχείο  PORTO PALACE. Πάνω από 500 επισκέπτες  – άνθρωποι του κλάδου και συνεργάτες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και το εξωτερικό , είχαν την ευκαιρία να  γνωρίσουν τα νέα σχέδια της εταιρίας  και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις με τα στελέχη της.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν δύο  νέες κατηγορίες προϊόντων στους συνεργάτες της: 

1. Επιφάνειες μελαμίνης digital printing μια καινοτομία στο χώρο της διακόσμησης, το οποίο αποτελεί προϊόν ειδικής τεχνολογίας.

2. Επιφάνειες μασίφ ξύλου, για εξειδικευμένες μοναδικές δημιουργίες από παλαιωμένο ή νέο ξύλο.

Επίσης, τα νέα σχέδια μελαμίνης και πάγκων, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επαγγελματιών από τον τομέα των κατασκευών και της διακόσμησης, οι οποίοι αναζητούν ανανεωμένες προτάσεις για την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Στόχος της εκδήλωσης ήταν  η παρουσίαση  των προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική  επαφή με τους συνεργάτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.