BJELIN | Δάπεδα φτιαγμένα για να διαρκούν, σχεδιασμένα για να εντυπωσιάζουν

Τα δάπεδα Woodura από σκληρυμένο ξύλο είναι οι πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής, παρέχοντας μια όμορφη και ανθεκτική βάση για έργα σχεδιασμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Πρακτικά και αισθητικά ευχάριστα, ταιριάζουν σε μέρη που σφύζουν από δραστηριότητα και δημιουργούν φιλόξενους και ελκυστικούς χώρους.

Με τη φυσική ομορφιά και τα μοτίβα νερών τους, προσδίδουν μια αίσθηση αυθεντικότητας και διαχρονικότητας σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο. Τα δάπεδα αυτά έχουν αλλάξει ριζικά τον χώρο και έχουν συμβάλει σε πολλές εμπνευσμένες κατασκευές παγκοσμίως.

Η συλλογή σκληρυμένου ξύλου της Bjelin προσφέρει μια αίσθηση γνήσιου ξύλου και είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Woodura® της Välinge Innovation, τα δάπεδα είναι ανθεκτικά στα βαθουλώματα, εύκολα στη συντήρηση και πραγματικά μακράς διάρκειας. Όλα τα προϊόντα της Bjelin χρησιμοποιούν το αδιάβροχο σύστημα ασφάλισης, 5G® Dry™, το οποίο εμποδίζει τη διαρροή νερού μέσω των αρμών.

Το ξύλινο πάτωμα που αντιστέκεται στο νερό!

Τα εξαιρετικά ανθεκτικά σκληρυμένα ξύλα δαπέδου μας είναι ενισχυμένα με την πατενταρισμένη τεχνολογία Woodura®, η οποία δημιουργεί μια ανθεκτική στο νερό και στα χτυπήματα επιφάνεια και καθιστά τις σανίδες τρεις φορές πιο ανθεκτικές. Σε συνδυασμό με το στεγανό σύστημα ασφάλισης δαπέδου 5G Dry® και τον ανθεκτικό στην υγρασία πυρήνα ξύλου Compositek, τα δάπεδα αυτά μπορούν να διαρκέσουν για πολλές γενιές. Παρά γονται από υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένη κατά FSC ξυλεία, ενώ όλες οι πρώτες ύλες αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο ξύλινο δάπεδο.

Διαφορετικές κατηγορίες σχεδίων για πολλούς εσωτερικούς χώρους.

Η κατηγορία σχεδίου, η οποίο αναφέρεται στην παραλλαγή της εμφάνισης του δαπέδου, εξαρτάται από το προσωπικό γούστο. Θέλετε το δάπεδό σας να προκαλεί μια αίσθηση γαλήνης και φινέτσας ή να προσθέτει ζεστασιά και βάθος; Η επιλογή της κατηγορίας σχεδίου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ατμόσφαιρα του χώρου σας. Στην Bjelin, προσφέρουμε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες σχεδίου για τα σκληρυμένα ξύλινα δάπεδα, από απλά μέχρι πιο ζωηρά. Επιλέξτε μεταξύ ενός ήρεμου και αρμονικού σχεδίου ή των πιο φυσικών σχεδίων, με χρωματικές διακυμάνσεις και ορατούς κόμπους. Ένα απλό σχέδιο είναι ιδανικό για μινιμαλιστική και μοντέρνα εμφάνιση, ενώ ένα φυσικό σχέδιο προσφέρει περισσότερο παρελθόν και γοητεία, θολώνοντας τα όρια μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

Τεχνολογία σκόνης ξύλου Woodura

Το σκληρυμένο ξύλο είναι ένας βιώσιμος τρόπος αξιοποίησης της πρώτης ύλης ξυλείας στον μέγιστο βαθμό. Χρησιμοποιώντας λεπτές στρώσεις ξύλου αντί για παχιές, μασίφ σανίδες, μπορεί να παραχθεί σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα τελικού προϊόντος από κάθε κυβικό μέτρο ξυλείας.

Σύνθεση του Woodura

 1. Επαγγελματική ματ λάκα, βουρτσισμένη λάκα
  ή λάδι σκληρού κεριού
  2. Επένδυση από φυσικό ξύλο
  3. Στρώμα σκόνης με βάση το ξύλο
  4. Πυρήνας από Välinge Compositek™
  5. Στρώμα σκόνης με βάση το ξύλο
  6. Υπόστρωμα ξύλο

Για περισσότερα επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του αντιπρόσωπου stassinopoulos.gr