Παρκέτα Ι. Καλαντζής ΑΕ – 30 χρόνια εμπειρίας

H 30χρονη εμπειρία της εταιρείας «Παρκέτα Ι. Καλαντζής ΑΕ» έχει επεκταθεί τα τελευταία 5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη σε μια 3όροφη έκθεση Δαπέδων, την «Imperial Floor Gallery AE». Η εταιρεία ενημερώνεται διαρκώς για τις Διεθνείς τάσεις και εξελίξεις, αναζητώντας συνεχώς νέα- καινοτόμα υλικά στο χώρο του δαπέδου.
Οι κοινές σε όλα τα έργα βασικές αρχές (αξιόπιστη πρώτη ύλη, συνέπεια στην παράδοση, άρτια τοποθέτηση), δεν στοχεύουν στην επανάληψη ενός συγκεκριμένου ύφους. Η εταιρεία, φροντίζει να ανανεώνει συχνά τις συλλογές δαπέδων της, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες – συνεργάτες, να ενημερώνονται για τις σύγχρονες τάσεις. Το σύνολο των προιόντων που αντιπροσωπεύει αφορούν «αποκλειστικές συνεργασίες» από τις κορυφαίες  Ευρωπαικές ή μή εταιρείες, από τις οποίες συνοδεύονται τα απαραίτητα Πιστοποιητικά, κάτι που εγγυάται την αξιοπιστία της Εταιρείας.
 
Η φιλοσοφία της εταιρείας:
Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην Αρχιτεκτονική προσέγγιση, σε συνδυασμό με την μελέτη & τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, στόχος είναι η υποστήριξη και η υλοποίηση των προσωπικών οραμάτων των Δημιουργών. Η εταιρεία αποδεικνύει εμπράκτως μέσα από το εύρος των έργων που έχει να επιδείξει, την εμπειρία της στη συμπεριφορά του ξύλου, στην άρτια τεχνογνωσία της, αλλά και την αισθητική της προσέγγιση.

Κάθε έργο, αντιμετωπίζεται συνολικά, από την επιλογή του κατάλληλου δαπέδου, τη σωστή τοποθέτησή του μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει τόσο  φροντίζουμε την αξία του εκάστοτε υλικού, όσο και τις βαθύτερες επιθυμίες του ιδιοκτήτη.

Με κεντρικό άξονα το ξύλο

Το ξύλο, αντιμετωπίζεται και θεωρείται από την εταιρεία ως το πιο εξαίρετο δομικό υλικό. Διατηρεί την ποιότητά του όπως ένας ζωντανός οργανισμός ακόμη και μετά την υλοποίηση του. Αισθητική, ποικιλία, οικολογία, το ξύλο διαθέτει ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά και ιδιότητες σε σχέση με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά υλικά και ακριβώς έτσι το αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της «Παρκέτα Ι. Καλαντζής ΑΕ».