STAMA A.E

Με χαρακτηριστικό της την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Egger για την Κρήτη, η STAMA Α.Ε. με 64 χρόνια πορείας στο χώρο, έχει ως στόχο τη διαρκή ικανοποίηση των πελατών της, με άριστη ποιότητα προϊόντων που τους παρέχονται στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Καινοτόμα σχέδια σε μελαμίνες, βακελίτες, πάγκους κουζίνας, φορμάικες, δάπεδα laminate. Παράλληλα στα προϊόντα Egger υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα και ποικιλία χρώματων  που διαχειρίζονται από μια ηλεκτρονική μηχανή αυτοματοποιημένης αποθήκευσης. Επιπλέον στα προιόντα έχουν προστεθεί τα ABS ΕGGER για συγκόλληση περιθωριών επιδιώκοντας την πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ταυτόχρονα η STAMA εισάγει κόντρα πλακέ , OSB , MDF , πέλλετς, μπρικέτες, ξυλεία σκεπής και σκληρά ξύλα.

Στην ανακαινισμένη έκθεση της οι διακοσμητές, αρχιτέκτονες , μηχανικοί μπορούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στα υλικά, για τις νέες τάσεις στα χρώματα και να τις ενσωματώσουν στις υποψήφιες μελέτες τους. Επίσης μπορούν να αξιοποιήσουν το ψηφιακό πρόγραμμα σχεδίασης VDS της Egger, στο οποίο γίνονται συνθέσεις από πάγκους κουζίνας , επιφάνειες MFC, πατώματα, φορμάικες , οι οποίες αποδίδουν μοναδικούς χώρους και με υψηλή ευκρίνεια. Τέλος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έχουν την ευκαιρία να δουν σε πλήρη λειτουργία όλους τους μηχανισμούς συρταριών, ανάκλισης, περιστρέφομενων και  μεντεσέδων της Grass την οποία η εταιρεία STAMA αντιπροσωπεύει για την Κρήτη.

Από το 1949 όπου και ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Σταματίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και για τα επόμενα 30 χρόνια οι εισαγωγές ξυλείας από Σκανδιναβία και Αμερική την καθιέρωσαν ως πρωτοπόρα εταιρεία στην Κρήτη. Το 1980 ανέλαβε η δεύτερη γενιά και μετέφερε τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στον Αγιο Ιωάννη Χωστό, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα το κεντρικό κατάστημα. Η σχέση της οικογένειας με την ξυλεία μεταδόθηκε και στην τρίτη γενια , η οποία έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, από το 2003.

Ταυτόχρονα η εταιρία ήδη από το 1993, επένδυσε σε μηχανήματα κατεργασίας, για τον τεμαχισμό και την συγκόλληση επιφανειών ξύλου και σήμερα υπάρχουν 3 τεμαχιστικές και 2 συγκολλητικές μηχανές. Παράλληλα το 2001 εγκαινιάστηκε ένα νέο πολυκατάστημα με αντικείμενο την πώληση ειδών επιπλοποΐας- εξοπλισμού κουζίνας στο οποίο, επαγγελματίες και ιδιώτες μπορούν να βρουν τα πάντα για να ολοκληρώσουν τις κατασκευές τους. Το 2004 με τα εγκαίνια του αποθηκευτικού χώρο στο 4ο χιλ. Ηρακλείου-Μαλάδων, η εταιρεία πλέον εχει στη διάθεση της εγκαταστάσεις 16.000 τετραγωνικών μέτρα με αποθηκευτικούς χώρους 4200m2 και εκθεσιακoύς χώρους 800m2, με άνετο πάρκινγκ και εύκολη πρόσβαση.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

STAMA A.E.

Aγιος Ιωαννης Χωστός 18,

Ηράκλειο Κρήτης τκ 71410

Τηλ. 2810-250328, 2810-310234,

Φαξ. 2810-251879

Email: info@stama.gr   

www.stama.gr