Για ακόμα μια φορά ισχυρή παρουσία της Konstantinidis στην Medwood!

Η εταιρία Κωνσταντινίδης ΑΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιομηχανίας επίπλου και ξύλου εισάγοντας ποιοτικά και καινοτόμα υλικά από το 1975 προσπαθώντας συνεχώς να προσανατολιστεί ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς.

Πιστή στo ραντεβού της με την Medwood, έρχεται και φέτος να κερδίσει τις εντυπώσεις έχοντας μαζί της την ALPI, πρωτοπόρο στην παραγωγή διακοσμητικών επιφανειών σε ξύλο ανασχηματισμένης ξυλείας, που εδώ και 3 δεκαετίες αποτελεί συνώνυμο για την Κωνσταντινίδης ΑΕ στην Ελλάδα. Εκτός της ALPI οι επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας μας θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά, τους φυσικούς και ειδικούς premium καπλαμάδες της Edillegno Tranciati η οποία λειτουργεί εδώ και 60 χρόνια στον κόσμο του καπλαμά με επαγγελματικότητα και πάντα ανανεωμένο ενθουσιασμό, κερδίζοντας την εικόνα της μεγάλης παράδοσης στην αγορά και εμπιστοσύνης στο προϊόν της μεταξύ των πελατών της.

Την εταιρεία Richter akustik & design που με το LightBeton (αληθινό μπετόν), το Stone veneer (φλοιό βράχου κομμένο με laser) και τα ήχο- απορροφητικά της πάνελ, προσφέρει μοναδικές λύσεις στο σχεδιασμό επίπλων καθώς και στην επένδυση τοίχων και οροφών. Και επίσης, τα προϊόντα της Rubio Monocoat που αποτελούν το νούμερο ένα σημείο αναφοράς για την κορυφαία προστασία και τον χρωματισμό τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού ξύλου με ένα μόνο χέρι.