Unilin Panels

Παραγωγός εταιρία καινοτόμων ξύλινων πάνελ για τους τομείς των κατασκευών και της εσωτερικής διακόσμησης: αυτή  είναι η Unilin Panels.

Με πάθος για τον εξαιρετικό σχεδιασμό προϊόντων, προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο, τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά αποτέλεσμα. Βασιζόμενοι σε εστιασμένες προσπάθειες Ε&Α, κάνουν τα ξύλινα πάνελ τους ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Έχοντας έμπνευση από τη φύση, τη μόδα και την αρχιτεκτονική, δημιουργούν διαχρονικά σχέδια που κάνουν κάθε έργο να λάμπει. Τα ξύλινα σχέδια και οι υφές κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές.

Το αποτέλεσμα: βλέπετε  και αισθάνεστε  όπως  τα αυθεντικά υλικά.

Αλλά εκτός από τo να δημιουργούν πάνελ, σκέφτονται προληπτικά τι χρειάζεται το έργο και αναζητούω λύσεις υψηλής ποιότητας, βιώσιμες λύσεις.

Ως πρωτοπόροι στην κυκλική οικονομία, προσκαλούν επίσης επαγγελματίες της κατασκευής  και του εσωτερικού σχεδιασμού να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος. Για παράδειγμα, επιλέγουν συνειδητά το ανακυκλωμένο ξύλο για να παράγουν τα υψηλής ποιότητας πάνελ. Μετά από εντατικές διαδικασίες διαλογής και καθαρισμού, ακόμη και το υπολείμματα παρέχουν πράσινη ενέργεια για την παραγωγή. Κάνουν τις μεταφορές μέσω κοντινών πλωτών οδών και, όπως το ξύλο, δεν ψάχνουν για τους υπαλλήλους μας πολύ μακριά. Γιατί η επένδυση στην τοπική απασχόληση, είναι βιωσιμότητα.

Με λίγα λόγια, συνδυάζοντας δημιουργικό σχεδιασμό προϊόντων με εξαιρετική εξυπηρέτηση και ισχυρό όραμα βιωσιμότητας, καταλήγουν στην καταλληλότερη λύση για κάθε πρόβλημα.

Μια επιλογή από τη γκάμα προϊόντων Unilin Panels:

  1. Μελαμινικές Επιφάνειες με διαφορετικούς πυρήνες (ανθεκτικό στην υγρασία, βραδύκαυστο , No Added Formaldehyde ,…)
  2. MDF σε πολλές ποιότητες, μαύρο & γκρι χρώμα στον πυρήνα και διάφορα φινιρίσματα βαφής
  3. HPL
  4. Ταινίες περιθωρίου
  5. Clicwall: καινοτόμος λύση τοίχου με σύστημα κλικ

Το UNILIN Master Oak καλύτερο από τη φυσική βελανιδιά

Εσωτερική επένδυση που μοιάζει με γνήσιο ξύλο, αλλά είναι ακόμα καλύτερη από άποψη απόδοσης: είναι δυνατόν; Το UNILIN Master Oak είναι η απάντηση. Η τελευταία γενιά διακοσμητικών πάνελ συνδυάζει την εμφάνιση και την αίσθηση φυσικής βελανιδιάς με την απαράμιλλη ποιότητα μελαμίνης και HPL.

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η Unilin Panels λάνσαρε το κορυφαίο προϊόν της. «UNILIN Master Oak είναι το αποτέλεσμα του πάθους μας για όμορφα πράγματα και της ακόρεστης όρεξής μας για συνεχώς βελτιωτικά προϊόντα», λέει η διευθύντρια E&A Caroline Vande Populiere.

«Εμπνέουμε το μεγαλύτερο μέρος της έμπνευσής μας από τη φύση και κάθε νέα εξέλιξη μιμείται λίγο περισσότερο αυτή τη φυσική εμφάνιση. Αυτή τη φορά, κάναμε ένα εξαιρετικό βήμα προς τα εμπρός διατηρώντας τις λειτουργικές ιδιότητες της μελαμίνης και της HPL και εμποτίζοντας τις με την κομψότητα της γνήσιας βελανιδιάς.»

Καλύτερο από την δρυς

Αυτό το νέο υλικό επένδυσης είναι ένα δώρο για δημιουργικούς σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. «Το ματ φινίρισμα του UNILIN Master Oak προσφέρει μια πολυτελή εμφάνιση και έχει ένα μοναδικό μοτίβο – όπως ακριβώς και η γνήσια βελανιδιά. Αυτή η φυσική εμφάνιση ενισχύεται ακόμη περισσότερο από διαφορετικούς τύπους πόρων και διακυμάνσεις βάθους».

«Μαζί με την εξαιρετική απόδοση των διακοσμητικών πάνελ, δημιουργεί ένα προϊόν που ξεπερνά με μαεστρία τη γνήσια βελανιδιά. Το UNILIN Master Oak έχει φυσική εμφάνιση και είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ανθεκτικό στο χρώμα και λεκέδες.»

Μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμογών

Το Master Oak διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν όλες τις εσωτερικές εφαρμογές: από πόρτες και ράφια μέχρι επένδυση τοίχων και για έργα στους τομείς λιανικής, γραφείων και ξενοδοχείων.

Το UNILIN Master Oak μπορεί επίσης να συνδυαστεί αβίαστα με οποιοδήποτε τύπο υποστρώματος, όπως MDF ή μοριοσανίδες, και διατίθεται σε πυρίμαχες, ανθεκτικές στην υγρασία και χωρίς φορμαλδεΰδη παραλλαγές.

Με άλλα λόγια, το UNILIN Master Oak σάς επιτρέπει να επιτύχετε ανώτερα αποτελέσματα για έργα κορυφαίας ποιότητας.

Κεντρική διάθεση από την Sanelco www.sanelco.gr