Οι 4 νέες υφές της Cleaf στην SICAM

Στην έκθεση Sicam στο Pordenone, την έκθεση για υλικά και εξαρτήματα για την κατασκευή επίπλων, η Cleaf παρουσιάσε  τις τελευταίες τέσσερις υφές – Quercia, Riga, Lacca, Corteccia – μέσα από μια σειρά τόμων δημιουργώντας έναν καθηλωτικό λαβύρινθο.

Το περίπτερο που σχεδιάστηκε από την Bestetti Associati αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της συλλογής και μέσω δύο οθονών τοίχου.

Quercia

Η υφή Quercia είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της βελανιδιάς. Μια σε βάθος έρευνα για να διατηρηθεί αμετάβλητη ορισμένες τυπικές πτυχές της ουσίας: ο βαθύς και πυκνός πόρος και η βουρτσισμένη εμφάνιση στο βυθό. Μια υφή Synchro διατίθεται ως επιφανειακή επένδυση, laminate και άκρη.

Lacca

Η υφή της Lacca αναπαράγει το αποτέλεσμα της λάκας, που προορίζεται ως ο πίνακας που χρησιμοποιεί λάκα, ένα χρωματιστό κάλυμμα που κρύβει τους κόκκους του ξύλου. Η ματ εμφάνιση την καθιστά εξαιρετικά κομψή και ιδανική σε συνδυασμό με μονόχρωμα διακοσμητικά χαρτιά. Είναι διαθέσιμη ως πάνελ με επένδυση, laminate και άκρη.

Riga

Η υφή της Riga είναι εμπνευσμένη από τις παράλληλες γραμμές που βρίσκονται στην αρχιτεκτονική και τη φύση. Η εναλλαγή του αρνητικού και του θετικού ρυθμού εκφράζει την τρισδιάστατη διάσταση, ο πόρος που μόλις υπονοήθηκε δίνει μια κλασική εμφάνιση. Σε συνδυασμό με τα σταθερά χρώματα αποκαλύπτει τη σύγχρονη προσωπικότητά του. Είναι διαθέσιμο ως πάνελ με επένδυση, laminate και άκρη.

Corteccia

Η υφή Corteccia επαναπροσδιορίζει την κομψότητα του ξύλου καστανιάς, ενισχύοντας τη σημασία και το μήκος των φλογών και μειώνοντας την ρουστίκ εμφάνισή τους. Μια υφή Synchro διατίθεται ως επιφανειακή επένδυση, laminate και άκρη.