Οι νέες προτάσεις της Abet Laminati στη SICAM

H Abet Laminati συμμετείχε στη 12η SICAM στο Πορδενόνε. Οι Giulio Iacchetti και Matteo Ragni, επιμελητές σχεδιασμού της εταιρείας, σχεδίασαν μια νέα περιοχή προβολής για αυτήν την περίσταση για να παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες μας καινοτομίες – μια προεπισκόπηση του νέου φινιρίσματος GEO, EASY MEG και Diafos – καθώς και υπάρχουσες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων Polaris, Metalleido και η νέα ταυτότητα της Abet ως ψηφιακό εργοστάσιο.

Τα υλικά

  • Το φινίρισμα GEO, με τη βασική του υφή και το ελαφρύ κυματιστικό αποτέλεσμα, προκαλεί φυσικά στοιχεία και δίνει έμφαση στο τρισδιάστατο αποτέλεσμα της πέτρας, χάρη στο συνδυασμό τραχιών αυλακώσεων και λείων εισόδων. Νέες προτάσεις υπήρξαν επίσης ανάμεσα στα διακοσμητικά που εκτέθηκαν – πάντα εμπνευσμένα από τον κόσμο της πέτρας – και ιδανικά για την κουζίνα. 
  • Το EASY MEG είναι το εύκολο και έτοιμο για χρήση σύστημα για την υλοποίηση εξωτερικών προσόψεων. Αυτή η λύση πρόσοψης έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτική, εύκολη στην εγκατάσταση και στη συντήρηση. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά συστήματα στερέωσης: Κλειστή άρθρωση, ανοιχτή άρθρωση και επικάλυψη.
  • Καινοτομία, έρευνα, κληρονομιά: αυτά είναι τα συστατικά πίσω από το DIAFOS, το ημιδιαφανές πολυστρωματικό υλικό – βραβεύτηκε με το Compasso d’Oro το 1987. Τώρα προτείνεται ξανά σε νέα μορφή, μεγέθη και χρώματα χάρη στους Giulio Iacchetti και Matteo Ragni, επιμελητές σχεδίασης της Abet.
  • Προερχόμενη από τη στιλιστική και τεχνική έρευνα της Abet Laminati, το POLARIS είναι ένα επαναστατικό προϊόν. Ηγείται της κατηγορίας των προϊόντων τελευταίας γενιάς της Abet Laminati, χρησιμεύοντας ως ένα εξελιγμένο και ανθεκτικό σημείο αναφοράς για τους ερευνητές που αναζητούν ασυνήθιστα αποτελέσματα. Ζεστό και απαλό στην αφή, το Polaris είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατζουνιές, τη θερμότητα και τα δακτυλικά αποτυπώματα.
  • Οι δομικές λύσεις METALLEIDO έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν τη δύναμη και την ελαφρότητα των πάνελ με τη λειτουργικότητα και τη διαχρονική κομψότητα των επιφανειών. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τα πάνελ Esacore και Monocore που αποτελούνται από έναν υπερ-ελαφρύ πυρήνα, από αλουμίνιο και υαλοβάμβακα αντίστοιχα, που προορίζονται για τη δημιουργία εξαρτημάτων επίπλων, επένδυσης κουζίνας, επενδύσεων οροφής, τοίχου και δαπέδου (όλες οι εξαιρετικά προσαρμόσιμες λύσεις)
  • Επιπλέον, η Abet ολοκλήρωσε πρόσφατα το μεγαλύτερο επενδυτικό και αναπτυξιακό σχέδιο που ανέλαβε ποτέ η εταιρεία. Αυτό το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης DIGITAL PRINT: ένας νέος ψηφιακός εκτυπωτής ικανός να παράγει έως 400 τετραγωνικά μέτρα την ώρα έως μέγιστο πλάτος 1.860 mm. Το νέο “ABET Digital Factory” προσφέρει χώρο, εξοπλισμό και σταθμούς εργασίας αφιερωμένους στους πελάτες και προτείνει μια εξατομικευμένη υπηρεσία και πολλές λύσεις.